09/12/2023 - 20:20
Més

  “Ontinyent en Concert” inclourà 8 cites musicals gratuïtes durant la Setmana Gran de festes

  Altres notícies

  “Ontinyent en Concert”, la programació impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent per complementar les festes de Moros i Cristians, inclourà enguany fins a 8 cites musicals gratuïtes per a totes les edats durant la Setmana Gran morocristiana. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que compareixia hui davant els mitjans per presentar la programació junt a la regidora de Festes, Àngels Múñoz, i el president de la Societat de Festers, Vicent Pla, destacava la varietat del programa previst, “que té actuacions de diversos estils musicals pensades per a totes les edats, i on apostem per l’accés lliure i la gratuïtat per a totes i tots”, destacava.

  L’Esplanada de Tortosa i Delgado i la Glorieta seran els escenaris d’una programació que era detallada per la regidora de festes, qui explicava que “Ontinyent en Concert vol complementar les festes, atendre als diversos tipus de públic, mantenint un espai per a la música en valencià, i donant una oportunitat a grups locals com en aquest cas “Lemons” per a que puguen compartir escenari amb altres intèrprets de més experiència”, assenyalava.

  Així, dimarts 20 d’agost “Ontinyent en Concert” s’obrirà a Tortosa i Delgado amb el conegut grup “La Unión”, on els creadors de temes d’èxit com “Lobo Hombre en París” participaran al marc del festival “Ochenteando” que servirà també com a tribut al seu iniciador, el desaparegut Luis Martínez. Dimecres 21 d’agost al mateix escenari arribaran els ritmes pop, folk i rock de tres grups com son els barcelonins “Els Catarres”; “Valira”, liderats per Juan Zanza, guitarrista del grup “La Raíz”; i els ontinyentins “Lemons”, que, explicava Àngels Muñoz, “son mostra de l’aposta que anem a fer per recolzar a la gent d’Ontinyent que es llance a crear nous grups musicals”.

  Pel que fa a les actuacions a la Glorieta, el mateix dimecres 21 hi haurà un espectacle infantil amb “La Pandilla Trilo” i ja per la vesprada-nit un doble concert homenatge amb temes de dues parelles musicals molt conegudes, Victor Manuel i Ana Belén i Sergio i Estíbariz. Dijous 22 d’agost actuarà l’orquestra Mustang; divendres 23 hi haurà sessió de remember amb “DJ Atòmica”; Dissabte altre “deejay”, “DJ Festa Summertime”, i finalment diumenge actuarà la coneguda orquestra Pato Daniel.

  Pel que fa al president de Festers, Vicent Pla destacava que la programació municipal “complementa a la perfecció als actes que organitza la Societat de Festers. Pensem que les festes són per a totes i tots, tant festers com no festers, i en eixa línia anem a seguir treballant amb l’Ajuntament”. Pla tenia paraules per d’agraïment per a l’alcalde i la regidora, avançant que l’entitat festera i l’Ajuntament “hem de continuar treballant de la mà, i si aquest treball es fa amb la bona sintonia que tenim, de segur arriba a bon port”.

  L’alcalde, per la seua banda, també agraïa Pla la predisposició per a un treball conjunt “al qual Festers i Ajuntament hem de funcionar com un”, i a la regidora de festes “per haver aconseguit coordinar en un temps rècord una programació que atén tot tipus de públic, combinant música en valencià i grups locals amb altres estils, i que tot el conjunt siga complementari a la programació de les festes de Moros i Cristians, amb les quals conformem un calendari conjunt d’activitats atractiu per a veïns i visitants”, concloïa.

  El cartell de la programació, obra d’un dissenyador local

  Àngels Muñoz també donava detalls sobre el cartell de la programació de “Ontinyent en Concert”, creat pel dissenyador local Miguel Martí, on els noms dels grups destaquen sobre un fons obscur que simbolitza la nit dels concerts i inclou també elements de colors que simulen el públic i altres figures referides als Moros i Cristians.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -