04/12/2023 - 0:44
Més

  Elaboració del Calendari de Festes,Tradicions i Gastronomia 2014 de l’IEVA

  Altres notícies

  L’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida està plenament immers en l’elaboració del pròxim Calendari de Gastronomia, Tradicions i Festes de la Vall d’Albaida. L’any 2014, aquest calendari anirà dedicat a l’estreta relació que existeix entre  treball i festa, de forma que continuarà el cicle iniciat enguany i a la pàgina de cada mes s’hi tractarà una de les nombroses activitats econòmiques que són necessàries per tal que, amb el fruit dels respectius professionals, el públic i els festers gaudisquen de les celebracions.

  Aquesta publicació anual de l’IEVA és molt més que un calendari convencional, atés que també commemora les efemèrides més destacades de la Vall Blanca. Si en 2013 hem tractat el 75é aniversari de la Guerra Civil, en 2014 la part històrica estarà dedicada al ferrocarril València-Xàtiva-Alcoi, una línia de tren deixada i reivindicada.

  El Calendari s’ha convertit en la publicació estrella de l’IEVA que, any rere any, no pot faltar a les cases dels valldalbaidins. Enguany estarà dissenyat per l’ollerià David Palmer, i l’equip de redacció vol ampliar la información de què ja disposa dels 34 municipis de la nostra comarca amb tota aquella que els habitants de la Vall creguen d’interés informatiu relacionada amb festivitats, efemérides, celebracions, etc.

  Som conscients que en els últims temps han evolucionat les festes de la comarca. En aquest sentit, proposem que des de les vostres cases obertament vos féu partícips i vos convidem a enviar-nos (fins al dia 10 de juliol) a través del correu electrònic ieva@ieva.info totes aquelles dades que considereu interessants de les vostres associacions, entitats i localitats, com ara aniversaris destacats, commemoracions programades o les dates de les festes a celebrar.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -