16/06/2024 - 18:24
Més

  La festa del folklore valencià arriba a Montaverner

  Altres notícies

  D’Arrel, la trobada de música, cançons i balls valencians de la Diputació de València arriba aquest dissabte 27 de juliol a Montaverner. D’aquesta manera, el municipi de la Vall d’Albaida tancarà les actuacions programades per a enguany dins les trobades d’Arrel que cada any organitza la Diputació de València, amb la col·laboració dels ajuntaments valencians. A més, durant els mesos d’octubre i novembre hi haurà programació d’Arrel per als més menuts a través de tallers de ball i espectacles infantils a diverses comarques valencianes.

  Montaverner acollirà tot un seguit d’expressions culturals de la comarca. Així, la festa començarà a partir de les 19 hores amb l’actuació de la Xe-ranga des del carrer d’Alacant i, tot seguit, a les 19.30 hores, a la Plaça Major, exhibició de danses a càrrec del Grup de Danses La Lligassa d’Atzeneta, el Grup de Danses el Revol de l’Olleria, el Grup de Danses de Montaverner, acompanyats de la Rondalla l’Agredolç i la Colla de Dolçaines i Percussió la Morralla de l’Olleria. En acabant hi haurà dansà amb els grups participants.

  La festa continuarà amb un sopar popular a la plaça de Josep Boluda amenitzat per la Xeranga. Tot seguit, a les 22.30 hores, al mateix lloc, concert a càrrec d’Aljub que presentaran el disc 16 anys en 16 cançons grup que, al llarg de la seua trajectòria ha actuat en diverses parts d’Europa i que compta amb tres discos a l’esquena, un grup en el qual es poden descobrir sonoritats orientals, ritmes d’amalgama i sols instrumentals en un espectacle molt acollidor i de gran bellesa.

  Finalment, i com a remat de la festa, des del carrer d’Alacant, tindrà lloc el correfoc a càrrec de la Colla de Dimonis Armidam d’Aielo de Malferit.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -