29/11/2023 - 2:42
Més

  La FEMP i el Ministeri de Sanitat subvencionen el projecte d’envelliment actiu d’Ontinyent

  Altres notícies

  El projecte d’envelliment actiu de l’Ajuntament d’Ontinyent ha rebut una subvenció de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) al marc del Conveni subscrit amb el Ministeri de Sanitat. En concret, s’ha atorgat 5.000€ a l’Ajuntament per tal de seguir desenvolupant aquest projecte dirigit als i les majors de 55 anys.

  Aquest programa del consistori es centra en el foment de l’oci esportiu a través de quatre grans eixos (desenvolupament personal en el mig aquàtic i hidroteràpia per a persones majors; ioga; tallers de memòria i altres activitats cognitives; gimnàstica i ball) per tal d’impulsar l’autonomia de les persones majors i la prevenció de malalties a través de l’oci esportiu.

  El regidor de Majors Actius i Promoció de l’Autonomia, José Rafael Sanchis, mostrava la seua satisfacció perquè “és un reconeixement a una tasca que venim desenvolupant per tal de millorar la qualitat de vida dels nostres majors” i incidia que “estem ja treballant en la programació de la nova edició que mantindrà les línies mestres que han motivat aquest reconeixement”, assegurava. A més de desenvolupar programes anuals per fomentar l’envelliment actiu entre la ciutadania, l’Ajuntament d’Ontinyent està adherit a la Red Española de Ciudades Saludables (RECS), així com a la “Estrategia de Promoción de la Salud y Prevención en el Sistema Nacional de Salud” i al IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana a nivell autonòmic.

  Cal recordar que aquestes ajudes de la FEMP i el Ministeri de Sanitat tenen com a objectiu la potenciació de la RECS i la implementació local de l’Estratègia de Promoció de la Salut i Prevenció en el Sistema Nacional de Salut.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -