728×90 caixa onti estiu
Home > Esports > La FEMP i el Ministeri de Sanitat subvencionen el projecte d’envelliment actiu d’Ontinyent

La FEMP i el Ministeri de Sanitat subvencionen el projecte d’envelliment actiu d’Ontinyent

El projecte d’envelliment actiu de l’Ajuntament d’Ontinyent ha rebut una subvenció de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) al marc del Conveni subscrit amb el Ministeri de Sanitat. En concret, s’ha atorgat 5.000€ a l’Ajuntament per tal de seguir desenvolupant aquest projecte dirigit als i les majors de 55 anys.

Aquest programa del consistori es centra en el foment de l’oci esportiu a través de quatre grans eixos (desenvolupament personal en el mig aquàtic i hidroteràpia per a persones majors; ioga; tallers de memòria i altres activitats cognitives; gimnàstica i ball) per tal d’impulsar l’autonomia de les persones majors i la prevenció de malalties a través de l’oci esportiu.

EconomyCash Juny

El regidor de Majors Actius i Promoció de l’Autonomia, José Rafael Sanchis, mostrava la seua satisfacció perquè “és un reconeixement a una tasca que venim desenvolupant per tal de millorar la qualitat de vida dels nostres majors” i incidia que “estem ja treballant en la programació de la nova edició que mantindrà les línies mestres que han motivat aquest reconeixement”, assegurava. A més de desenvolupar programes anuals per fomentar l’envelliment actiu entre la ciutadania, l’Ajuntament d’Ontinyent està adherit a la Red Española de Ciudades Saludables (RECS), així com a la “Estrategia de Promoción de la Salud y Prevención en el Sistema Nacional de Salud” i al IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana a nivell autonòmic.

Cal recordar que aquestes ajudes de la FEMP i el Ministeri de Sanitat tenen com a objectiu la potenciació de la RECS i la implementació local de l’Estratègia de Promoció de la Salut i Prevenció en el Sistema Nacional de Salut.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Gran representació ontinyentina al ‘mediterranea triatlón de València’

El passat cap de setmana es realitzava la segona cita del circuit Mediterranea Triatlòn a València