23/03/2023 - 11:57
Més
  IniciEsportsLa FEMP i el Ministeri de Sanitat subvencionen el projecte d'envelliment actiu...

  La FEMP i el Ministeri de Sanitat subvencionen el projecte d’envelliment actiu d’Ontinyent

  El projecte d’envelliment actiu de l’Ajuntament d’Ontinyent ha rebut una subvenció de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) al marc del Conveni subscrit amb el Ministeri de Sanitat. En concret, s’ha atorgat 5.000€ a l’Ajuntament per tal de seguir desenvolupant aquest projecte dirigit als i les majors de 55 anys.

  Aquest programa del consistori es centra en el foment de l’oci esportiu a través de quatre grans eixos (desenvolupament personal en el mig aquàtic i hidroteràpia per a persones majors; ioga; tallers de memòria i altres activitats cognitives; gimnàstica i ball) per tal d’impulsar l’autonomia de les persones majors i la prevenció de malalties a través de l’oci esportiu.

  El regidor de Majors Actius i Promoció de l’Autonomia, José Rafael Sanchis, mostrava la seua satisfacció perquè “és un reconeixement a una tasca que venim desenvolupant per tal de millorar la qualitat de vida dels nostres majors” i incidia que “estem ja treballant en la programació de la nova edició que mantindrà les línies mestres que han motivat aquest reconeixement”, assegurava. A més de desenvolupar programes anuals per fomentar l’envelliment actiu entre la ciutadania, l’Ajuntament d’Ontinyent està adherit a la Red Española de Ciudades Saludables (RECS), així com a la “Estrategia de Promoción de la Salud y Prevención en el Sistema Nacional de Salud” i al IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana a nivell autonòmic.

  Cal recordar que aquestes ajudes de la FEMP i el Ministeri de Sanitat tenen com a objectiu la potenciació de la RECS i la implementació local de l’Estratègia de Promoció de la Salut i Prevenció en el Sistema Nacional de Salut.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit