20/05/2024 - 4:35
Més

  Intensa setmana de “Cultura de barri” amb fins a 6 activitats

  Altres notícies

  “Cultura de barri” es reprèn aquest dimarts amb la projecció de curts d’animació. La proposta de l’Ajuntament d’Ontinyent per portar la cultura als barris en col·laboració amb diverses associacions i entitats locals enceta així una intensa setmana amb fins a 6 activitats.

  En concret, aquest dimarts tindrà lloc la projecció de curs d’animació a la Plaçeta del Mercat a partir de les 21:00h. La programació es reprendrà aquest dijous 25. A la Plaça de Festers des de les 20:30h tindrà lloc el concert d’orquestra de cordes i iniciació al Jazz inclòs a l’edició XXI edició del programa de cursos d’estiu i colònies d’AD Libitum. També el dijous però a partir de les 22:00h serà al pati del col·legi Vicent Gironés la projecció de la pel·lícula “Super López” i a les 23:00h a la Plaça de la Concepció tindrà lloc el segon concert del XI Festival d’OntiJazz a càrrec de “Gatos Revoltosos”.

  La programació d’aquesta tercera setmana de “Cultura de Barri” continuarà aquest divendres 26 amb el concert Suzuki violí i piano a la Plaça de Sant Carles a partir de les 20:00h i a partir de les 23:00h a la Plaça de l’Ajuntament serà el concert de bandes (Unió Musical de Busot i Agrupació Musical Ontinyent). El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava que  “el balanç de les dues primeres setmanes d’activitats del programa ha estat molt positiu, centenars de persones han eixit al carrer i el bon oratge ens acompanya” i animava a la ciutadania “a gaudir de les moltes actuacions i activitats que tenim esta setmana per davant”, concloïa.

  Cal recordar que durant la setmana passada la programació va incloure un espectacle de música i dansa a càrrec de Dansa Òpera i la projecció de “Ballerina”, “Jurassic World” i del documental “Revolución Permanente” així com el concert d’Intokables Big Band; l’actuació del grup de danses d’Ontinyent, el primer concert d’OntiJazz a càrrec de Domisol Sisters i el concert bandes joves (Cocentaina-Ontinyent).

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -