L’Olleria convoca el 17é Concurs de Música Festera Francesc Cerdà

0

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de l’Olleria conjuntament amb la Junta Central de festes i la Societat Escola Musical Santa Cecília del municipi, han organitzat la 17 edició del Concurs de música festera “Francesc Cerdà” en la modalitat de “Marxa Mora 2021”.

Aquest esdeveniment ja s’ha convertit en una cita ineludible al calendari cultural de l’Olleria després d’un total de 17 edicions. Com a les passades edicions, la gent interessada a participar ha d’enviar les seues obres, amb els requisits expressats a les bases (https://cutt.ly/JhiwBRj), a l’Ajuntament de l’Olleria abans del 8 de gener de 2021.

Una volta finalitzada eixa data se seleccionarà als finalistes i el dia 27 de febrer, la Societat Musical Santa Cecília de l’Olleria interpretarà les obres al Teatre Goya del municipi.
Hi haurà un total de 4 premis: Un primer premi dotat amb 2.000 euros. Un segon premi dotat amb 1.000 euros. Un premi del públic dotat amb 500 euros. Un accèssit de 250 euros per als finalistes no premiats. Per ampliar informació i detalls es pot contactar amb l’ogranització al correu electrònic cij@lolleria.org i al telèfon 96 220 08 66.

Publicitat