02/12/2023 - 16:22
Més

  Bocairent suspén les desfilades dels Moros i Cristians per segon any a causa de la pandèmia

  Altres notícies

  És ja el segon any que Bocairent no celebra les desfilades dels Moros i Cristians que es realitzen en les festes patronals a Sant Blai. Aquesta setmana, es va realitzar una votació interna entre les diferents comparses, on la majoria dels masets optaren per suspendre les desfilades a causa de la situació epidemiològica causada per la covid-19.

  Segons ha explicat l’alcalde a unes declaracions a TVdigitalOntinyent, “és una decisió difícil, dolorosa, però responsable amb el context sanitari que tenim. Hem optat per la prudència i per la responsabilitat.”

  Tot i que s’havia plantejat un ajornament, finalment s’ha optat per la suspensió, de manera que no es veurà el cicle festiu al complet, i solament es respectaran els actes religiosos. D’aquesta manera, serà el mateix format que l’any 2021.

  Des de l’ajuntament demanen un missatge de suport, ja que “és una decisió complicada i dificil, però s’ha de ser conscient amb la situació sanitària que s’estan vivint les darreres setmanes amb l’augment de contagis de la covid-19 a la població”

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -