21/06/2024 - 1:14
Més

  Èxit rotund a la festa de celebració del 50 aniversari del Rafael Juan Vidal

  Altres notícies

  El passat divendres dia 21 de novembre antics alumnes, pares, mares i professorat de la història del CEIP Rafael Juan Vidal van poder gaudir d’una vetllada fantàstica. Abans d’iniciar-se el sopar fou el torn de les paraules d’agraïment i benvinguda de l’actual director del CEIP Rafael Juan Vidal, Vicent Domingo; així com també el senyor regidor d’educació, Pepe Pla i l’Excel·lentíssim alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez.

  El Restaurant Casa Seguí s’ompli de gom a gom. 450 persones amb ganes de retrobar-se per recordar temps passats es van donar cita en una nit màgica on es va poder gaudir amb divertits accessoris al photo-call, participar d’una rifa i ballar fins les 5h de la matinada. Entre els assistents hi havia gent d’edats molt dispars, una gran taula d’inauguració amb assistents nascuts al 1962, recorrent practicament totes les promocions fins al jovent del 1998 aixió com també una nombrosa taula de l’AMPA i altra de MESTRES.

  La valoració que fa la comunitat educativa del CEIP Rafael Juan Vidal és excel·lent per l’èxit de la convocatòria. La participació fou massiva (fins i tot desenes de persones varen quedar fóra del llistat d’inscrits al sopar per manca de places), la programació excel·lent i l’ambient immillorable.

  Durant el sopar es realitzà una rifa amb quadres dels artistes Carmen Domenech, Joan Montés i Salvador Mollà. També participaran les empreses Disobey, Fuiteria la Plana, Autoservicio Juan Carlos, Cosues, la cooperativa Vinicola Onteniense, el restaurant casa Seguí, I-Quatre i l’empesa Lurbel d’Ontinyent. S’aconseguí recaudar 600euros que s’utilitzaran per a la publicació d’un llibre de receptes interculturals al nadal.

  Xavier Mollà serà la persona encarregada de realitzar les fotos per al llibre de receptes intereculturals del CEIP Rafael Juan Vidal que estarà enllestit pel Nadal. A més el fotògraf Ontinyentí col·laborarà aquest curs en un projecte de fotografia per a l’alumnat del segon cicle de primària de l’escola de la part alta del barri de Sant Rafel.

  L’equip directiu del centre vol agrair la participació i alhora demana disculpes a les persones que han volgut inscriure’s fóra de plaç i no se’ls ha pogut donar cabuda. S’informa als assistents al sopar que en breu podran visualitzar les fotos del sopar al facebook de l’escola.

  Al llarg del curs hi ha altres activitats programades on tothom tindrà cabuda: un campionat de futbet, contacontes, diverses festes infantils i un sopar baix braç al juny.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -