IniciEconomiaEmpreses i comerçosEl Formworking 2022 inicia amb la totalitat de les places esgotades

El Formworking 2022 inicia amb la totalitat de les places esgotades

El Formworking 2022 d’Ontinyent ha iniciat aquest divendres amb la totalitat de les places esgotades. La jornada que tenia lloc a l’espai del Museu Tèxtil de la Comunitat Valenciana ha comptat amb la participació d’autònoms i representants d’empreses d’Ontinyent.

Així, l’acte comptava amb la participació del regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, qui inaugurava el cicle de tallers destacant l’aliança entre Ajuntament d’Ontinyent, l’Escola d’Empresaris EDEM, l’Agència de Marketing Prionomy i Caixa Ontinyent per “acostar formació en habilitats directives a la nostra ciutat i així impulsar i millorar els sectors productius d’Ontinyent”. En aquest sentit, Úbeda destacava la qualitat dels ponents que visitaran Ontinyent entre aquest 21 de gener i el 23 de febrer que “esperem servisca per potenciar la competitivitat de les nostres empreses, formar i retindre el talent local”.

La primera de les jornades comptava amb la participació de Rafael Machín, economista i autor del llibre “Supercomercials”, que parlava sobre “Com gestionar un equip de vendes”. Durant la conferència, Machín destacava que la “reinvenció” en tots els sectors ha estat clau durant aquests dos últims anys com a conseqüència de la pandèmia perquè “ha canviat els nostres hàbits de consum”, desmuntava el mite que el client sempre té la raó i donava claus sobre com “ser escollit” pels clients. Així mateix, Machín qui amb esta conferència volia “incrementar la potència comercial del públic assistent davant un món cada vegada més complex” exposava, entre d’altres qüestions, les diferents fases del procés de venta, on remarcava que aquest comença en la preventa i finalitzava en la postventa per aconseguir fidelització del client.

Al final de la jornada, la gerent d’ATEVAL, Salomé Beneyto, destacava “que la iniciativa que hui ha començat és molt encertada. La formació de hui ha estat de molt de nivell, que ha començat en la part de ventes que és molt important per a les empreses”. D’altra banda, Esther Antolín de Exceed remarcava que “aquest tipus de formació sempre t’obri la llum i et donen idees per executar accions que abans no sabies com fer”. En aquesta mateixa línia, es pronunciava el director comercial de Ontinet.com, David Sánchez, qui indicava que “aquestes ponències són molt interessants i molt importants per a l’empresa.

El Formworking 2022 continuarà el proper 27 de gener amb Pepe Crespo, soci director de l’Institut de Prionomia, Doctor en Enginyeria Gràfica per la UPV, Llicenciat en Ciències de la Informació per la Complutense i Professor en la universitat Cardenal Herrera-CEU, amb el taller “Clarificar abans de planificar”.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular