14/05/2024 - 6:34
Més

    El PP mostra la seva satisfacció extra processal

    Altres notícies

    El Partit Popular d’Ontinyent, davant les declaracions realitzades Per COMPROMÍS en referència al judici de faltes pel qual estava ahir citada una de les seves militants, i que finalment no es va celebrar, ha manifestat mitjançant un comunicat que els populars es troben “mínimament satisfets per el descàrrec extra processal rebut que encara que ha sigut mínim, ha estat suficient “.

    Segons els populars els fets denunciats pel PP eren reals, co es va poder comprovar en seu dia per instància de part dels assistents i així consta en la majoria de les imatges que es van captar per les cámeres de televisió.

    Des del PP afirmen que “no tenim cap problema a acudir a l’estil de Justícia quan estimem oportú, com així s’ha pogut veure”.
    És més, recorden que el BLOC ja ha perdut algun judici contra El PP com va ser el de la moció de censura fa uns anys, i altre més recent cóm el de la loteria, per les paperetes que Compromís va imprimir amb el rostre del president de la Diputació de Castelló i pel què els nacionalistes, després de perdre la sentència, han habut d’abonar milers d’euros.

    No obstant això, els populars asseguren que han actuat d’aquesta manera “en nom de propiciar la convivència pacífica i apartar la crispació de la vida Política i sempre pel bé dels ciutadans”.

    Finalment han reiterat la seua satisfacció extra processal que no estan obligats revelar i expliquen que “per a nosaltres ha estat suficient la cridà d’atenció a qui van protagonitzar una actitud denunciable eixe dia i les converses posteriors han contribuït una tancar el tema de forma satisfactòria” .

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La veu de les dones tèxtils s’amplia: Agullent i Bocairent se sumen a l’estudi històric

    El projecte 'Dones i Fàbriques' s'amplia a Agullent i Bocairent. Descobreix les històries no contades de les dones de la indústria tèxtil de la Vall d’Albaida i com han modelat la nostra història.
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -