13/05/2024 - 19:35
Més

    Els socialistes d’Ontinyent es mostren favorables a una empresa pública que millore els serveis

    Altres notícies

    El Grup Socialista d’Ontinyent ha mostrat el seu recolzament a la creació per part de l’Ajuntament d’una empresa pública municipal “viable i seriosa”, per la qual cosa “cal actuar amb prudència per evitar que aquestes iniciatives acaben convertides en xiringuitos”. Així ho manifestava el regidor Joan Sanchis al plenari d’ahir, on s’abordava a proposta d’Esquerra Unida la creació d’aquesta empresa. Els grups que conformen el Govern d’Ontinyent, PSPV-PSOE i COMPROMÍS, van presentar una esmena a la moció a la qual es demanava que esta contemplara la sol•licitud d’informes dels diferents departaments implicats, per tal d’estudiar amb deteniment tots els detalls, “ja que en aquest tema hem de ser rigorosos, i garantir que aquest canvi suposa una millora viable dels serveis que es presten als ciutadans”.

    Joan Sanchis a la roda de premsaJoan Sanchis recordava que la voluntat del Govern d’Ontinyent respecte de la creació de l’empresa “va quedar perfectament constatada en aprovar-se als pressupostos de la corresponent partida pressupostària de 3.000 euros per dur-la endavant”, insistint en què el pacte de govern “s’està respectant a peu de lletra en tot moment”, tot i puntualitzant que “queda molt de temps per donar compliment a esta proposta”, i que la prioritat de l’acció del Govern “està totalment centrada en la promoció econòmica i l’impuls a l’ocupació, que per nosaltres sí que és la vertadera prioritat en estos moments”.

    El PP reinterpreta el plenari a la seua conveniència

    Per altra banda, des del Grup Municipal Socialista s’ha lamentat que el Partit Popular haja fet una reinterpretació manipulada “com sols ells són capaços de fer” de la sessió d’ahir. Els populars donen una versió tergiversada del plenari “que haurà sorprès al públic assistent a la sessió”. La manera com interpreten el plenari “a molts ha recordat l’època en la qual ens mostraven un món irreal on les maquetes es convertien en hospitals i els terrenys se cedien a cost zero. Com que malgrat les lluites internes segueixen sent els mateixos, continuen fent les mateixes coses de la mateixa manera. El que serà interessant serà vore la interpretació que fan de seu Congrés Local”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La veu de les dones tèxtils s’amplia: Agullent i Bocairent se sumen a l’estudi històric

    El projecte 'Dones i Fàbriques' s'amplia a Agullent i Bocairent. Descobreix les històries no contades de les dones de la indústria tèxtil de la Vall d’Albaida i com han modelat la nostra història.
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -