728×90 caixa onti estiu
Home > Educació > 80 xiquets i xiquetes participen en l’Escola de Nadal Municipal a la piscina coberta

80 xiquets i xiquetes participen en l’Escola de Nadal Municipal a la piscina coberta

80 xiquets i xiquetes de 3 a 13 anys han gaudit aquests dies a Ontinyent de la quarta edició de l’Escola de Nadal Municipal a la piscina coberta. Es tracta d’una activitat impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent que té com a objectiu oferir una alternativa d’oci per als més menuts i menudes durant les vacances nadalenques, a la què des del 24 de desembre i fins al 4 de gener els xiquets i xiquetes han participat d’una manera lúdica i formativa d’activitats com manualitats, tallers, natació, jocs d’habilitats o esports, sempre adaptats als seus trams d’edat.

 El regidor d’esports i educació, Óscar Borrell,  destacava l’interès d’una iniciativa educativa i esportiva “que permet als xiquets i xiquetes educar-se i aprendre coses jugant, al temps que s’afavoreix la conciliació de la vida laboral i familiar de manera assequible per a les famílies. Posar en marxa escoles de Nadal, de Pasqua i d’Estiu era un dels punts que portàvem al programa, les hem oferit als tres casos, i la resposta de les famílies demostra que ha estat tot un encert”, assenyalava.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Fundació Universitària Campus Ontinyent augmenta el seu pressupost un 35% en 2020

Ajuntament i Caixa Ontinyent incrementen les aportacions per fer possible l’execució del conveni amb la Universitat de València per la implantació de la titulació d’Infermeria