28/03/2024 - 19:29
Més

    Els socialistes de La Vall consideren de « totalment insuficient » la reculada parcial del Consell en l’arranjament educatiu

    Altres notícies

    Els socialistes de La Vall d’Albaida han qualificat de “totalment insuficient” la reculada parcial de la Conselleria d’Educació a la seua proposta d’arranjament educatiu a la comarca per al curs 2014/2015, i han exigit “una rectificació completa” d’aquest, que tinga en compte totes les demandes dels centres de la comarca. Tal i com consta a la resolució publicada hui al DOCV, les unitats que estaven en perill a Albaida, Otos i Fontanars dels Alforins finalment es mantindran, però tot i això s’eliminen 2 unitats d’educació infantil i 1 de primària a Ontinyent, 2 en primària a Llutxent, 1 en primària a Agullent i 1 d’infantil a Rugat, per a la pèrdua d’un total de 7 unitats i 10 llocs de treball docent.

    El Secretari d’Educació del PSPV-PSOE de La Vall d’Albaida, Rubén Gomar, ha qualificat de “autèntic desastre per a l’educació pública a la comarca” l’arranjament impulsat pel PP, posant de relleu que “la reculada parcial que han fet, forçada per les continues mobilitzacions ciutadanes realitzades als municipis, evidencia que el plantejament inicial de la Conselleria era totalment erroni, i mostra com s’actua des del PP a les institucions: malament, sense cap previsió i sense atendre a cap criteri d’eficiència”. Amb tot, per als socialistes de la Vall d’Albaida esta rectificació resulta manifestament insuficient i no s’ajusta a les demandes dels centres comarca, “al costat dels quals anem a seguir estant en tot moment”, destacaven.

    Per als socialistes, la resolució de la Conselleria “suposa l’enèsima agressió del PP al sistema públic d’educació, que està en perill de mort si se segueix per la via de les retallades mentre s’acaba afavorint a les escoles de gestió privada i/o concertada. És increïble haver de recordar en ple segle XXI que l’educació no és cap negoci, sinó un dret bàsic dels ciutadans reconegut expressament en la nostra Constitució”, assenyalava Rubén Gomar.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -