El diumenge 30 de març es celebrarà a Agullent, al paratge de la Font Jordana, la primera edició de la Fira d’Artesania del Reciclatge. Un esdeveniment que naix amb la voluntat de ser un aparador per a les artesanes i artesans, tant amateurs com professionals, que treballen amb materials reciclats o reutilitzats, o que en les seues creacions aposten per donar una segona vida a alguns materials.

La fira també estarà oberta a productes agroalimentaris manufacturats procedents de l’agricultura ecològica, i hi podran participar associacions sense ànim de lucre que tinguen entre els seus principis una filosofia i/o activitat acord amb el plantejament de la fira.

La I Fira d’Artesania del Reciclatge s’acompanyarà de demostracions, tallers, actuacions i activitats paral•leles al llarg de la jornada, i de fet ja està confirmada l’actuació del grup alcoià Ovidi Twins per la vesprada. Per a participar amb una parada a la fira o rebre informació cal escriure un correu electrònic a agudesenvolupamentlocal@gmail.com

Les regidories de Medi Ambient i Turisme de l’Ajuntament d’Agullent, que promouen la fira, facilitaran als participants que ho necessiten taules i cadires per a muntar la seua parada.