25/06/2022 - 14:05
IniciDestacatCentenars de persones tallen la CV60 en protesta contra la Planta de...

Centenars de persones tallen la CV60 en protesta contra la Planta de Residus Animals

Avui diumenge, al voltant de les 10:30h del matí, centenars de persones han mostrat el rebuig i la seua disconformitat contra la construcció d’una Planta de Residus Animals a la comarca de la Vall d’Albaida.

Veïns, famílies, associacions, i representants polítics de diferents partits i poblacions de la comarca, han donat suport a aquesta marxa, que ha recorregut part de la carretera CV60, a l’altura de Bèlgida fins a la Pobla del Duc, on la Guàrdia Civil ha tallat el trànsit en les dues direccions per a que els manifestants pogueren ocupar per complet els dos carrils de la carretera.

Entre els assistents es trobaven els alcaldes de les poblacions d’Otos i la Pobla del Duc, Mario Mira i Vicent Gomar, i altres regidors i alcaldes de poblacions com Alfarrasí, el Palomar, i Ontinyent. Aquesta ha estat la primera vegada, on a més dels alcaldes i veïns, també s’han sumat representants polítics de l’actual Govern de la Generalitat. Així també hem pogut veure la presència de Dolors Pérez, la senadora que representarà a Compromís-Podemos per València i Julià Álvaro, secretari autonòmic de Compromís.

“Em pareix que esta bé que estiga present per recordar quina es la posició de la generalitat en quant a esta instal·lació”

Julià ha afirmat que “Em pareix que esta bé que estiga present per recordar quina es la posició de la generalitat en quant a esta instal·lació”. A més ha volgut recordar que “Des de la gestió de l’anterior govern, la planta té tots els permisos pertinents i en regla, i cal instar a mantindre una posició d’espera als moviments dels promotors per veure que cal fer, i estem esperant les resolucions judicials. És molt bo que la gent puga saber quina es la posició del govern contra la planta” explicava.

Per al secretari autonòmic de Compromís “es fonamental sentir que la gent esta en este tipus de mobilització, no tinc un missatge de paciència, si no de tranquil·litat i de compromís d’estar en el carrer, estar reclamant i continuar tocant a la porta a les autoritats que en estos moments son diferents als qui va donar els permisos, perquè ha de quedar evidenciat que la gent no vol esta instal·lació”.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents