18/04/2024 - 21:48
Més

  La Conselleria d’Educació convoca les ajudes del Bo Infantil per al curs 2017-2018

  Altres notícies

  La Conselleria d’Educació ha publicat a través del Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) la convocatòria de les ajudes destinades a l’escolarització dels xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys en escoles infantils municipals o privades. El fet d’haver presentat ja la convocatòria permetrà, segons Conselleria, avançar els tràmits del Bo Infantil i facilitat les gestions necessàries, tant per a les famílies com per als centres. Les ajudes comptaran amb una partida de 33 milions d’euros, mantenint les xifres d’aquest últim curs, mentre s’està tramitant un augment en 500.000 euros del pressupost.

  Pel que fa a les sol·licituds, hauran de realitzar-se entre el 8 i el 26 de maig, i podran fer-se de forma telemàtica. El model de sol·licitud està disponible en sede.gva.es, i a la pàgina web de la Conselleria d’Educació, http://www.ceice.gva.es/ca/web/centros-docentes/ayudas/subvenciones/educacion-infantil-primer-ciclo.

  Aquelles famílies que demanen l’ajuda per primera vegada hauran de signar de forma manual les sol·licituds i aportar la documentació pertinent en el centre on estiga inscrit l’alumne, mentre que les famílies que hagen demanat el Bo en altres cursos i no hagen canviat de condicions econòmiques, no caldrà que presenten novament els documents. L’objectiu és agilitzar els tràmits el màxim possible.

  El Bo Infantil està destinat a tot aquell alumnat de 0 a 3 anys que estiga matriculat en escoles d’educació infantil valencianes per al curs 2017-2018. L’ajuda abasta a tots aquells xiquets i xiquetes que hagen nascut o estiga previst que nasquen abans del 31 de desembre del 2017.

  El criteri principal per establir les ajudes serà la renda familiar, amb l’objectiu d’atendre i donar prioritat a les famílies amb menys recursos, com a forma de garantir l’accés al primer cicle d’educació infantil.

  L’import dependrà de la renda per càpita de la família en l’any 2015 i quedaran fora de les ajudes aquelles sol·licituds fetes per famílies que superen els 72.460 euros de renda anual. El Bo oscil·larà entre els 70 i 200 euros en l’alumnat de 0 a 1 anys, entre 70 i 120 euros en el d’1 a 2 anys, i entre 80 i 140 euros per a l’alumnat de 2 a 3 anys.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

  El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -