11/12/2023 - 10:30
Més

  El restaurant Sents d’Ontinyent elabora el còctel per donar a conéixer la província de València a Bilbao

  Altres notícies

  La vicepresidenta de Patronat de Turisme de València i diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, va presentar anit en el Museu de Belles arts de Bilbao “Del tros al plat”, el programa turístic estratègic de València Turisme d’enguany, que va oferir a la societat basca com a mostra de la qualitat i originalitat de la gastronomia valenciana que forma part de la destinació turística “València i les seues comarques”.

  A l’acte també van assistir la viceconsellera de Comerç i Turisme del Govern Basc, Isabel Molga; el director de la Fundació Turisme València, Antonio Bernabé; el regidor de Turisme de l’Ajuntament de Bilbao, Xabier Ochandiano; l’alcalde de Sagunt, Quico Fernández; la directora del Patronat de Turisme de Gandia, Olatz Megía; i el responsable de Gestió Turística de València Turisme, Evarist Caselles.

  El Patronat de Turisme, per acompanyar i completar la seua presentació, va oferir un còctel cent per cent valencià, elaborat per Sents Restaurant d’Ontinyent, format per 12 propostes gastronòmiques marinades amb vins de Terres dels Alforins i cervesa artesana. Xips de tubercles i sal d’herbes de Mariola, Tosta de mona, foie i Arrop i Tallaetes, Cruixent temperat d’espencat de verdures, Miniburguer de figatell de sèpia i Brandada de Capellà, a més de Taronja valenciana en textures, per a les postres, són alguns dels plats que van protagonitzar la degustació “Del tros al plat”, organitzada per València Turisme, en col·laboració amb la Fundació Turisme València i Viajes Eroski.

  La diputada de Turisme de la Diputació de València va apuntar els principals pilars de l’estratègia turística provincial. “Des de València Turisme hem apostat per una oferta turística de qualitat i professionalitzada, basada en quatre condicions centrals que pivoten al voltant de quatre elements d’unió i connexió amb el viatger basc: situació geogràfica, clima, gastronomia i “living” valencià”, va explicar Pilar Moncho. En aquest sentit, la responsable de Turisme va destacar que “la combinació perfecta de les nostres paraules clau, food-living-sun, es converteixen en la millor fórmula valenciana d’atracció per al viatger actual, a qui dirigim el nostre lema promocional ‘Our land for you'”. “Açò és València en el seu conjunt, València i les seues comarques, perquè són centenars de possibles i variades experiències a partir d’aquestes claus, que només poden ser gaudides plenament si es viuen personalment”. “València i les seues comarques formen, així, un territori singular en el qual cabem tots i en el qual qui ens visita passa a formar part d’ell”, va postil·lar. La diputada, a més, va recalcar que “València, com Bilbao, està de moda, però no volem ser una tendència efímera, per la qual cosa hem de seguir treballant per a aprofitar aquest tipus d’oportunitats”.

  Font: València Turisme

   

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -