L’Ajuntament compra dos habitatges a l’avinguda Torrefiel per a la futura expansió del Campus d’Ontinyent

El Campus Universitari d’Ontinyent podrà seguir creixent i ampliant-se gràcies a l’adquisició per part de l’Ajuntament de dues vivendes a l’avinguda Compte de Torrefiel, annexes a l’antic col•legi Lluis Vives. El ple d’ahir dijous aprovava la compra d’un dels dos immobles, el numero 26, mentre que la compra de l’altre, el numero 28, esta pendent mentre els propietaris resolen uns tràmits hereditaris, tot i que s’espera que l’adquisició es puga fer enguany.

Tal com explicava a la sessió plenària el regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, “el que volem es previndre una necessitat futura i anticipar-se, adquirint estes dues vivendes per enderrocar-les i cedir els solars o conveniar el seu ús amb la Universitat de València”. Segons explicava també al ple Jaime Peris, l’última modificació realitzada al PGOU permet que les parcel•les estiguen aptes per al seu ús dotacional sense nous canvis al Pla General.

El pressupost municipal per a enguany contempla una partida de 300.000 per a adquisicions de béns per part del consistori, una partida destinada essencialment a la compra d’estos dos habitatges, encara que el pagament va a efectuar-se en dues anualitats, de 150.000 euros cadascuna. Així, enguany es destinaran 150.000 euros per a la compra d’aquestos dos immobles, cosa que permetrà a l’equip de govern destinar els 150.000 restant de la partida a l’adquisició d’altres solars, abonant-se la segona anualitat de la compra en 2018.

Per tal d’agilitzar els tràmits, l’Ajuntament ha encarregat el projecte de demolició dels dos edificis, que es troben en estat de ruïna, de manera que una vegada concloga la compra es puga procedir de manera immediata a l’enderrocament. D’aquesta manera, els dos edificis donaran pas a un nou solar ubicat entre els dos actuals edificis del Campus, l’aulari i l’antic col•legi Lluis Vives.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Educació i Ajuntament d’Ontinyent crearan una comissió d’estudi sobre l’EOI d’Ontinyent

El director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Rubén Trenzano, s’ha reunit per …