09/12/2023 - 20:05
Més

  La V edició de “Ontinyent al carrer” decorarà el carrer Martínez Valls amb 2.380 balons de platja

  Altres notícies

  La V Edició de “Ontinyent al Carrer” decorarà amb 2380 balons de platja el carrer Martínez Valls, baix els quals tindran lloc nombroses activitats els caps de setmana del 13 de maig al 3 de juny. La campaya de dinamització comercial impulsada per per l’Ajuntament a través del Consell Econòmic i Social (CES), era presentada hui en una roda de premsa on l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava “el triple interés d’esta activitat, per a incentivar als ontinyentins a fer les compres a la seua ciutat; per atraure també a gent d’altres localitats; i per a que totes i tots constaten que a Ontinyent tenim de tot als nostres comerços i establiments hostelers”, manifestava.

  L’alcalde, que agraïa la implicació de les associacions de comerciants i hostelers locals, Compareixia acompanyat pel regidor de Política Económica, Pablo Úbeda, i la coordinadora de la Comissió 1 del Consell Econòmic i Social (CES), Amparo Bosca, qui donaven detalls de la programació d’activitats que tindrà lloc baix els balons de platja que es penjaran a partir del proper dimecres.

  Úbeda explicava que esta edició durà el subtítol de “Gent en moviment”, ja que, assenyalava, “volem que la gent passege i puga comprovar la quantitat i qualitat dels nostres comercos i establiments”. Les activitats previstes s’iniciaran dissabte 13 de maig amb la inauguració a les 18.30h amb tallers infantils i animació; i a les 19:30h amb un espectacle itinerant inaugural a càrrec de l’escola de dansa Masters Ballet.

  Dissabte 20 de maig a les 18:30 es prepararà un circuit “Iberian Race” infantil on els més menuts podran gaudir de proves, jocs, balls i tallers; dissabte 27 de maig a les 18:30 hores hi haurà “rocòdrom” ,“barredora” i un futbolí gegants, a més de poder gaudir-se d’un taller infantil d’estels i una demostració de dansa del ventre; i a la plaça del C.C. El Teler demostracions d’elaboracions de pizzes i embotits artesanals, telefonia digital i projecció de vinils. Finalment dissabte 3 de juny a les 18:30 hores es disposarà un espai de cuina on diferents cuiners de l’Associació AHVAL oferiran tallers i demostracions de cuina per a majors i menuts.

  A més de les activitats al carrer, Comerç In regalarà el 10% de les compres que es realitzen del 15 al 30 de maig als seus establiments, i la seua mascota Cuckin estarà jugant amb menuts i majors i repartint regals als carrers. L’associació SOC també se suma amb un mapa a omplir amb tickets dels seus establiments per a guanyar regals.

  La coordinadora de la Comissió 1 del CES, Amparo Boscá, recordava l’èxit dels elements decoratius que caracteritzen esta campanya, i “que en anys anteriors ha servit per atraure molta gent i ha estat imitada per altres localitats”. Boscá tenia especials paraules d’agraïment “per a l’alcalde, per haver pensat que CES havia de tenir dotació econòmica per a dur a terme accions com esta, que els comerciants per si soles no poden preparar”. Per a la coordinadora del CES “accions com aquesta són fonamentals per aconseguir que la imatge que es tenia d’Ontinyent evolucione i cada volta convertir-nos en un major referent comercial, un objectiu al que anem fent avanços, com demostra la V edició d’esta campanya”, concloïa.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -