El dramatisme de García Lorca arriba a Ontinyent amb “Adela”

0

L’obra creada com a “spin-off” de “La Casa de Bernarda Alba” es representarà aquest divendres al Teatre Echegaray.

El regidor de Cultura destaca la diversitat d’estils d’una programació teatral que ha inclòs l’espectacle d’humor “Jobs” i l’infantil “el Cascanueces” a les últimes setmanes.

El dramatisme de l’obra “La Casa de Bernarda Alba” arriba esta setmana a Ontinyent amb “Adela”, un “spin-off” de la coneguda creació de Federico García Lorca que es representarà aquest divendres al Teatre Echegaray.

A “Adela” la companyia Barluk Teatre part de l’idil·li impossible entre Adela (Lucía Astigarraga) i Pepe el Romà (Víctor Algra) per desenvolupar la passional història que s’intueix en l’obra del mestre granadí, girant entorn a la relació de parella i la decepció d’una dona que no és capaç de fer les paus amb el seu passat.

La peça conserva tot el tràgic simbolisme lorquià, amb ràfegues que arriben en forma de records d’Adela amb la seua família, de vegades evocant l’asfíxia d’aquella casa, i altres en forma de nostàlgia. La representació tindrà lloc el divendres a les 22:30 hores, podent adquirir-se entrades anticipades al preu de 5 euros a la Casa de Cultura i www.caixaontinyent.es, i a taquilla al preu de 7 euros.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava la diversitat d’estils d’una programació teatral de tardor que a les últimes setmanes ha inclòs l’espectacle d’humor “Jobs” amb el segell del grup “Tricicle” i l’infantil “el Cascanueces”, a càrrec de l’escola de dansa barcelonina “Som-Hi Dansa” on treballa l’ontinyentina Ana Micó, i que pràcticament va omplir l’Echegaray. Borrel assenyalava que “ja vam dir que volíem apostar impulsar el Teatre a la ciutat, i la millor manera de fer-ho és amb obres diferents entre sí per tal d’arribar a tot tipus de públic, mostrant a més l’amplíssim ventall de sensacions que podem viure en seure davant un escenari teatral”, manifestava.