El GanxoRock es consolida com un dels festivals més importants de la Vall d’Albaida

0

El pati del CEIP Beata Inés de Benigànim es va omplir de gent el passat divendres. Unes 1000 persones assistiren a la segona edició del GanxoRock que comptava amb La Gossa Sorda com a cap de cartell.

La nit començà amb Malnom, que va presentar el seu nou disc “Voltors” i, a continuació, Desgavell animava el GanxoRock amb els seus ritmes d’ska-reggae. El moment més esperat de la nit arribava al voltant de la 1:30h de la matinada quan La Gossa Sorda començava a tocar. Respira, Cassalla Paradise, Ball de Rojos, Senyor Pirotècnic són algunes de les cançons que sonaren a Benigànim davant un públic entregat.

El grup ontinyentí Auxili, després d’incorporar nous membres al grup, presentà un directe que no havia fet fins ara, diferent, sense dolçaina i potenciant molt més el reggae. Cantàren tant cançons del primer disc com “Existirem…?” com cançons noves com “Piròman”.

DJ Panxo va ser l’encarregat de posar el punt i final al GanxoRock 2012. La nit del passat divendres fa que el GanxoRock es consolide com un dels festivals més importants de l’estiu a la Vall d’Albaida. Des de l’organització agraeixen a tota la gent que ha fet possible el GanxoRock 2012 i confirmen que “el GanxoRock tornarà amb més força el 2013”.

Publicitat