23/07/2024 - 10:22
Més

  Agullent acull aquest divendres la presentació de la novel·la “A trenc d’alba”

  Altres notícies

  La Biblioteca d’Agullent acull aquest divendres 27 d’abril a les 19:30h la presentació de la novel·la “A trenc d’Alba” a càrrec del seu autor, Agustí Colomer Ferràndiz, obra guardonada amb el premi de narrativa curta “25 d’abril” de Benissa.

  Agustí Colomer és lletrat secretari general de l‘Acadèmia Valenciana de la Llengua i ha publicat diversos llibres i articles sobre la qüestió nacional valenciana i sobre el pensament personalista i comunitari. Ha guanyat el Premi Cirera i Soler per l’assaig “Mounier i Esprit. Europa contra les hegemonies” (2001) i el Premi d’Investigació Francesc Ferrer Pastor per l’obra “Temps d’acció” (2007).

  En l’acte d’Agullent, Agustí Colomer estarà presentat per Emili Casanova, també membre de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

  Segons ha explicat Maria Herrero, regidora de Cultura, la presentació de la novel·la d’Agustí Colomer, s’enclava en el cicle de presentacions que realitza la Biblioteca d’Agullent periòdicament i “que pretén apropar fins a la nostra localitat a autors i autores del nostre àmbit territorial, perquè també els lectors d’Agullent tinguen l’oportunitat de conèixer de viva veu, les experiències i reflexions d’escriptors tan destacats com Agustí Colomer”.

  La novel·la “A trenc d’alba” narra la història d’un jove que cap al 1933 comença a treballar de grum en el Gran Hotel Continental d’Alcoi. En l’escàs temps lliure de què disposa, estudia en una acadèmia i freqüenta el Patronat de la Joventut Obrera que regenten els salesians. En esclatar la Guerra Civil, un client de l’hotel, catedràtic d’institut, l’anima a presentar-se a unes proves de cultura general que se celebraran a València. Si les supera, podrà estudiar el batxillerat en l’Institut Obrer, que ha creat el Govern de la República. Un raig de llum s’obra pas en el futur boirós del protagonista. L’autor del llibre, Agustí Colomer, és el fill del personatge principal del llibre.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -