Agullent acull aquest divendres la presentació de la novel·la “A trenc d’alba”

La Biblioteca d’Agullent acull aquest divendres 27 d’abril a les 19:30h la presentació de la novel·la “A trenc d’Alba” a càrrec del seu autor, Agustí Colomer Ferràndiz, obra guardonada amb el premi de narrativa curta “25 d’abril” de Benissa.

Agustí Colomer és lletrat secretari general de l‘Acadèmia Valenciana de la Llengua i ha publicat diversos llibres i articles sobre la qüestió nacional valenciana i sobre el pensament personalista i comunitari. Ha guanyat el Premi Cirera i Soler per l’assaig “Mounier i Esprit. Europa contra les hegemonies” (2001) i el Premi d’Investigació Francesc Ferrer Pastor per l’obra “Temps d’acció” (2007).

En l’acte d’Agullent, Agustí Colomer estarà presentat per Emili Casanova, també membre de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Segons ha explicat Maria Herrero, regidora de Cultura, la presentació de la novel·la d’Agustí Colomer, s’enclava en el cicle de presentacions que realitza la Biblioteca d’Agullent periòdicament i “que pretén apropar fins a la nostra localitat a autors i autores del nostre àmbit territorial, perquè també els lectors d’Agullent tinguen l’oportunitat de conèixer de viva veu, les experiències i reflexions d’escriptors tan destacats com Agustí Colomer”.

La novel·la “A trenc d’alba” narra la història d’un jove que cap al 1933 comença a treballar de grum en el Gran Hotel Continental d’Alcoi. En l’escàs temps lliure de què disposa, estudia en una acadèmia i freqüenta el Patronat de la Joventut Obrera que regenten els salesians. En esclatar la Guerra Civil, un client de l’hotel, catedràtic d’institut, l’anima a presentar-se a unes proves de cultura general que se celebraran a València. Si les supera, podrà estudiar el batxillerat en l’Institut Obrer, que ha creat el Govern de la República. Un raig de llum s’obra pas en el futur boirós del protagonista. L’autor del llibre, Agustí Colomer, és el fill del personatge principal del llibre.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Les Arts Volant arriben este estiu a La Pobla del Duc i Atzeneta d’Albaida

‘Les Arts Volant’ portarà l’òpera ‘El tutor burlat’, del compositor valencià Vicent Martín i Soler, …