Foto de Víctor Vidal.

2.000 estudiants i 23 expositors a la III Fira de l’Estudiant d’Ontinyent

Al voltant de 2000 estudiants desplaçats de tota la comarca han acudit aquest divendres a la III Fira de l’Estudiant d’Ontinyent, organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent i el Consell Educatiu. Es tracta de l’última activitat dins la II Setmana Pedagògica realitzada a la ciutat, que el regidor d’Educació, Óscar Borrell, destacava que “ha convertint a Ontinyent en epicentre del mon educatiu a la comarca”.

La fira, ubicada per segon any consecutiu a la Plaça de la Concepció, comptava amb 23 d’instituts, universitats i centres de formació, així com expositors de la regidoria de Dona i Igualtat i del CLJO, entre d’altres. En ella s’ha prestat un especial protagonisme la Formació Professional partint del treball coordinat entre els centres. Cal recordar que de cara al proper curs els tres instituts de FP de la ciutat presentaven recentment a la Conselleria una proposta consensuada per primera volta conjuntament per Ajuntament, instituts i empresaris, i on s’aposta per la innovació i l’ocupabilitat amb graus d’Animació 3D i videojocs, Electromedicina Clínica o Instal•lacions de Producció de Calor.

Entre els participants a la Fira estaven la Universitat de València; la UCAM de Múrcia; la UNED d’Ontinyent-Alzira-València; els instituts Jaume I, l’Estació i Pou Clar d’Ontinyent i el Josep Segrelles d’Albaida; el Conservatori; el CFPA Sant Carles; diverses escoles i centres formatius de música, dansa i idiomes; el centre de menors El Rogle o el Consell Local de la Joventut. IES Muro Alcoi, Escola Pilots i Hostesses d’Alacant

Óscar Borrell acudia pel matí a la Fira junt als regidors Jaime Peris, Sayo Gandia, Pablo Úbeda, Manuel Cuesta, Silvia Urenya i Paula García, visitant els expositors, tallers, exhibicions i exposicions, a més d’una degustació d’aperitius elaborats pel programa d’operacions bàsiques de restaurant i bar del centre “El Rogle”.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Educació i Ajuntament d’Ontinyent crearan una comissió d’estudi sobre l’EOI d’Ontinyent

El director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Rubén Trenzano, s’ha reunit per …