A partir d’ahir, dijous 4 de maig, i fins l’1 de juny les compres en el Mercat Municipal de l’Olleria tenen premi. Per cada compra, al client se li donarà una butlleta que haurà d’omplir i dipositar en la bústia que trobarà en el mateix mercat. Cada setmana es farà un sorteig entre tots els que hagen comprat i es repartiran 20 premis de 5€ i 5 premis de 10€ a gastar en el mercat. Concretament els sorteig es faran els dies : 11, 18 i 25 de maig i 1 de juny entre les 12 i les 13 h.

L’objectiu d’esta campanya és impulsar les compres al Mercat, com ha explicat Vicent Albiñana, Regidor de Promoció Econòmica: “el que volem tant des de Promoció econòmica com els venedors del mercat, és promocionar-lo perquè la gent s’anime a comprar en este mercat de proximitat, de qualitat, on el venedor coneix els seus clients…”.

Este impuls al Mercat ha començat amb la renovació del logotip, ara amb una imatge més renovada, i es complementa amb la licitació dels llocs que en estos moments es troben buits. “ Hi havia una demanda per part dels venedors de que s’ompliren els llocs que estan buits, i el que hem pensat és que fins desembre de 2018 que toca licitar-los, anem a fer importants bonificacions a tots aquells comerços que vullguen ocupar-los. Hi ha de diferents mesures i poden llogar-los per només 3 mesos fins a desembre de 2018”, conclou Albiñana.

Font: Ajuntament de l’Olleria