24/04/2024 - 5:28
Més

  La Simfònica Caixa Ontinyent presenta la seua temporada 2017 amb el Tast musical “5 sentits”

  Altres notícies

  Ahir va tenir lloc el tast musical 5 sentits organitzat per AD LIBITUM per presentar la temporada 2017 de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent que s’estrenarà el proper 12 de maig. Un acte íntim que va tenir lloc al restaurant Blanc i Negre i al qual van assistir els patrocinadors de la formació.

  La cita va començar amb una presentació per part de Lluís Muñoz, que va agrair als patrocinadors la seva confiança en aquesta orquestra de la comarca que “al llarg de la temporada que està a punt de començar invertirà més de 55.000 euros en formació de músics”.

  A continuació, Saül Gómez, director titular de l’orquestra, va fer un repàs pels diferents programes que interpretarà la formació resident del Teatre Echegaray al llarg de la temporada. Una intervenció en què, a més, va parlar sobre la importància d’interpretar no només obres clàssiques sinó també contemporànies llevant així l’etiqueta errònia que de vegades tenim de la música d’orquestra.

  I per concloure aquesta activitat cultural, el bodeguer Pablo Calatayud va ser l’encarregat de descriure les característiques de cada vi, acompanyades de poesies escrites per Josep Antoni Mollà mentre la violinista Àngels Muñoz, el pianista Paul Montenegro i el clarinetista Kiko López, professors d’AD LIBITUM, van interpretar cançons que representaven a la perfecció els matisos de cada vi. És el cas del tema Cinema Paradiso d’Ennio Morriconne per al vi Cullerot, la cançó Libertango d’Astor Piazzola per al vi Safrà i Oblivion també de Piazzola per al vi Parotet.

  Sistema d’esponsorització a l’estil americà

  El projecte formatiu de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent segueix el model americà. En aquest sentit, a més de la forta empenta d’institucions com Caixa Ontinyent i l’Ajuntament d’Ontinyent, són molt importants també les aportacions econòmiques d’empreses privades que promouen el desenvolupament cultural. Gràcies a aquesta ajuda pública i privada la ciutadania d’Ontinyent i la comarca pot gaudir d’una oferta cultural de qualitat i assequible.

  En aquest sentit, a part de Caixa Ontinyent i l’Ajuntament d’Ontinyent, les empreses que, patrocinaran la temporada 2017, són:
  Gandia Blasco, Estil Visió Òptica, El Teler, Dra. Nuria Ferri, Wait, JM Premium, Daniel Belda, Encarte, Mª Jesús del Río, Celler del Roure, GMR, Protectel, Janna Montés, Rafa Cub, Periòdic d’Ontinyent, Grupo Innova, Tejidos Reina, APP-Babetecno, Joumma Bags, Previnsa, Lurbel, Autoclariano, Cotopur, Grafitec, Loclar, Assessoria fiscal Montés, Bodega Los Frailes, Bar Jauja, Ajuntament del Palomar, Manuel Revert Cía, Pata Negra i Zoloplast.

  Font: Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -