23/07/2024 - 11:29
Més

  Es publica el senzill #Harmagedon de Miquel Àngel Múrcia i Cambra

  Altres notícies

  Miquel Àngel Múrcia i Cambra publica hui, 25 d’Abril, el seu nou disc senzill #Harmagedon, disponible a iTunes i a Spotify. El compositor valencià i el seu treball ‘Harmagedon’ van debutar a l’escena musical dels Estats Units d’Amèrica a través del grup d’elit Carnegie Mellon Contemporary Ensemble.

  El tema ‘Harmagedon’ és una peça per a Ensemble d’uns 4 minuts de duració escrita a València a l’estiu de 2012 baix els consells del compositor Leonardo Balada. ‘Harmagedon’ versa al voltant de dos dels temes constants a la música del compositor valencià: la insensibilitat de l’home víctima del desarrelament i el sentit de l’existència. És per això que està dedicada a les víctimes de l’accident de metro de València del 3 de juny.

  L’obra d’un llenguatge contundent, contemporani, abstracte i molt expressiu, és interpretada pel prestigiós grup Carnegie Mellon Contemporany Ensemble, un grup de dilatada experiència tant discogràfica com interpretativa de la música contemporània, coneguts arreu del món.

  Amb aquella actuació programada Múrcia va fer el salt al continent americà eixamplant les fronteres de la seua música. Ara, amb aquesta publicació discogràfica que conté aquell directe americà, mostra la voluntat de disposar les seues sonoritats a l’abast de qualsevol públic.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La campanya “Ontinyent Contra el Foc” compta amb 54 voluntaris, la xifra més alta des de 2014

  La campanya "Ontinyent Contra el Foc", impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent per a la vigilància forestal, ha arribat a l’equador...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -