11/08/2022 - 15:46
IniciCulturaAielo de Malferit celebra el seu primer festival d'arts en moviment i...

Aielo de Malferit celebra el seu primer festival d’arts en moviment i circ

Aielo del Malferit celebra enguany el seu primer festival d’arts en moviment (MICA) i que s’inclou dins de la seua programació especial per ostentar la Capitalitat Cultural de la Generalitat Valenciana.

Aquesta iniciativa cultural, organitzada per l’ajuntament, compta amb la direcció artística de la reconeguda companyia valenciana Maduixa i la proposta, que tindrà lloc el cap de setmana del 4 i 5 de juny, pretén aprofundir en les arts del moviment i el circ des d’una mirada contemporània i per a tots els públics.

Durant el cap de setmana del festival es presentaran set propostes escèniques en espais oberts. El dia 4 s’obrirà amb un taller de moviment a càrrec del ballarí i coreògraf Kiko López qui a la vesprada, a les 18.30, presentarà el seu espectacle «Wiwbak» en el Pati del Palau-Castell de Malferit. Aielo acollirà així l’estrena d’aquest espectacle en la Comunitat Valenciana. A les 19 hores, al parc al costat de l’església Sant Pere, la companyia Atempo Circ presentarà «128kg». Després d’això, el Passeig Eixample, Joan Català mostrarà l’espectacle «Pelat». La primera jornada es tancarà amb «Emportats», de la Trocola, en la Plaça Palau.

Espectacle «Mulïer»

El diumenge 5 de juny començarà amb l’espectacle «Pols» de l’artista valenciana Pepa Cases. Li seguirà el multipremiado «Mulïer» de la companyia Maduixa. La primera edició del MICA es tancarà amb la Gata Japonesa, que presentarà a les 12.45 hores «Els viatges de Bowa». El govern que presideix Juan Rafael Espí remarca que «és un esdeveniment cultural pensat per a tots els públics i que reivindica la seua singularitat per a mostrar espectacles de dansa i circ amb una mirada contemporània». El festival compta amb el suport de la Conselleria de Cultura, la Diputació de València, Caixa Ontinyent i el Teatre Escalante.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents