23/03/2023 - 12:29
Més
  IniciCulturaOntinyent inaugura el seu museu d’art urbà a l’aire lliure

  Ontinyent inaugura el seu museu d’art urbà a l’aire lliure

  Ontinyent inaugurava aquest dissabte el seu museu d’art urbà a l’aire lliure. Ho feia amb un acte a la Plaça de la Concepció on l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava que “MurArt és una iniciativa fantàstica on Dulk, Marina Capdevila, Mantra, Lidia Cao i Sebas Velasco ens han llegat una part de la seua obra que ja és part del paisatge de la nostra ciutat”.

  Amb aquesta activitat, Ontinyent concloïa el I Festival de Primavera posat en marxa per l’Ajuntament per combinar l’impuls a l’activitat econòmica i la cultura a la localitat. En aquest sentit, l’alcalde recordava que finalitzen “tres setmanes d’activitats al carrer que van començar amb música i amb la col·laboració de diferents associacions culturals i artístiques de la ciutat i que va incloure també una campanya per impulsar el comerç i serveis de la nostra ciutat”. En definitiva, el I Festival de Primavera ha sigut una iniciativa “innovadora per tornar a posar a Ontinyent en el mapa i mostrar tots els atractius que tenim com a ciutat”.

  Ontinyent estrena 5 murals a l’aire lliure d’artistes Internacionals

  Durant l’acte on els artistes estaven presents i que incloïa una actuació musical de jazz i la projecció d’un audiovisual on es resumia el treball de cada mural, Antonio Segura, Dulk, donava les gràcies a l’Ajuntament per “haver-se bolcat en esta proposta perquè jo que viatge i participe en molts festivals d’art urbà arreu del món mai esperava poder veure realitzat un festival ací en casa (Ontinyent)”. Unes paraules d’agraïment que compartien també la resta d’artistes presents que reconeixen haver-se sentit com a casa.

  Així mateix, el regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, animava a la ciutadania a gaudir d’aquests 5 murals i passejar pels diferents carrers per “redescobrir els espais urbans dels diferents barris que tant els 5 artistes de reconegut prestigi internacional han transformat en sols 7 dies”. Les diferents obres es poden visitar a l’Avinguda Vicente Gironés 1; Avinguda Vicente Gironés 3, Carrer Manuel Taverner 3; Carrer José Simó Marín 12 i Carrer Maians 67.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit