23/07/2024 - 10:09
Més

  L’agrupació musical ontinyent tanca l’estiu musical 2012

  Altres notícies

  Prop de 500 persones van gaudir del concert al Mirador de Sant Rafel

  El passat divendres 20 de juliol va concloure la XIV edició de l’Estiu Musical organitzat per l’Agrupació Musical Ontinyent.

  Si el passat divendres van estar presents al Parc Mestre Ferrero dos bandes consolidades com la Banda Simfònica “Tot per la Música” i la Societat Musical “La Nova” de Palomar, aquest divendres va ser el torn de la banda amfitriona, l’Agrupació Musical Ontinyent

  Aquest concert va tindre una peculiaritat important i es que per primera vegada el cicle de concerts de l’Estiu Musical eixia del Parc Mestre Ferrero per fer gaudir a la gent d’altres barris.

  El lloc triat va ser immillorable, a la vora del riu Clariano i a esquenes del Campanar d’Ontinyent. El Mirador de Sant Rafel es va convertir en un improvisat auditori i el nombrós públic assistent, a pesar dels aconteciments que hi havia a la ciutat, va poder disfrutar amb un repertòri molt fresc i agradable.

  L’Agrupació Musical Ontinyent va anomenar el concert com Latin – Pop – Rock “A Banda”, i en ell es van poder escoltar arranjaments de la millor música llatina, de rock i pop de la historia, entre les que destaquen “Deep Purple Medley”, “The Final Countdown” o “Santana” i “The blues brother’s”.

  Amb esta actuació es va donar per finalitzat aquest cicle de concert de l’Estiu Musical 2012 que any rere any organitza l’Agrupació Musical Ontinyent els tres primers divendres del mes de juliol.

  Des de l’Agrupació valoren molt positivament aquesta nova edició de l’Estiu Musical tant per la qualitat de la música que s’ha pogut escoltar durant tot el mes com per la resposta de públic assistent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -