13/06/2024 - 0:21
Més

  Ontinyent inaugura una XIII Mostra de Cinema amb les dones com a protagonistes

  Altres notícies

  Ontinyent acull des d’ahir dimecres la seua XIII Mostra de Cinema, que baix el lema “Singularment Femenines” es dedica enguany a la igualtat entre dones i homes. La gala inaugural, que tenia lloc ahir al Teatre Echegaray, era conduïda per la humorista Maria Juan, al marc d’un espectacle ideat entre ella i Rafa Ferrero. L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, agraïa el treball realitzat pel Cine Club Utiye amb la col·laboració de les regidories de Cultura i Igualtat en l’organització d’una Mostra” que ens converteix per uns dies en epicentre del cinema i ens ajuda a reflexionar sobre una temática de tanta actualitat com la dona i la igualtat”.

  L’acte inaugural comptava amb la presencia de la directora Lidiana Rodríguez, autora d’un dels curtmetratges de la mostram i de la Vicepresidenta de l’Acadèmia de Cine d’Espanya Judith Colell, qui es mostrava “molt il·lusionada” per poder participar a un cicle “molt important per reivindicar el cinema de dones”. Colell posava de relleu el paper d’entitats com el Cine Club Utiye per a difondre el cinema fora de les grans capitals, “i més en un moment complicat per al cinema espanyol, al que la crisi ens afecta a tots i les politiques que s’estan fent des del Govern Central no ajuden”, destacava.

  Totes les projeccions seran en el centre comercial El Teler amb uns preus especials per afavorir l’assistència (2 euros per als socis de l’Utiye i 4 per al públic en general). A més de pel·lícules, hui s’ha presentat el llibre “La vida era eso” de l’escriptora Carmen Amoraga, premi Nadal 2014, amb presencia de l’autora al Campus de la UV a Ontinyent; Judith Colell ha intervingut en dues xerrades a l’IES Jaume I i al Campus universitari; i dissabte es lliuraran els premis del III Concurs Smash Microcinema al marc de la programació, projectant-se els curs participants al Centre Cultural Caixa Ontinyent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -