02/12/2023 - 17:24
Més

  L’Emissari reial Jacobo anuncia l’arribada dels Reis Mags a Ontinyent

  Altres notícies

  L’emissari reial, Jacobo, arribava aquest matí a la Plaça Major d’Ontinyent on l’esperaven més de 2000 persones per escoltar l’anunci de l’arribada de ses majestats els Reis Mags d’Orient. Després de passar la nit al campament de l’ermita de Santa Anna, Jacobo arribava a la ciutat acompanyat a la seua entrada per la “Costereta”, així com per centenars de xiquets i xiquetes que recorrien el Pont de Santa Maria i el carrer del Regall fins a la Plaça Major. Allí, l’emissari reial era rebut per l’alcalde, Jorge Rodríguez, i la corporació municipal, qui convidava a Jacobo a pujar al balcó de l’antic Ajuntament.

  Una vegada al balcó, Jacobo llegia a la ciutadania un missatge dels Reis Mags, en el qual aquests convidaven a tothom a assistir aquesta vesprada a la Gran Cavalcada que se celebrarà a partir de les 18:00 hores des de la Parròquia de Sant Josep, i que recorrerà els carrers de José Simó Marín, del Músic Martínez Valls, l’avinguda de Daniel Gil, la plaça de la Concepció i els carrers de Melcior Gomis i de Maians, fins a arribar al Betlem que es troba enfront de la façana del consistori, on finalitzarà la Cavalcada.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -