728×90 caixa onti estiu
Home > Cultura > Moros i Cristians > Més d’1 milió d’espectadors francesos durant les festes de Moros i Cristians d’Ontinyent

Més d’1 milió d’espectadors francesos durant les festes de Moros i Cristians d’Ontinyent

1.029.000 espectadors del canal de la TV pública francesa France 5 han contemplat el programa “Échappées Belles: Valencia”, al qual s’inclou el reportatge sobre els Moros i Cristians d’Ontinyent gravat durant les últimes festes.

“Echapées Belles” és un espai de 90 minuts de durada que s’emet setmanalment en aquest canal d’àmbit estatal en horari de “prime time”, dissabtes a la nit, i la visita del qual a Ontinyent va tenir lloc gràcies al treball conjunt de l’Oficina Espanyola de Turisme en Paris, l’Agència Valenciana de Turisme i la regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Ontinyent, amb la col·laboració de la Societat de Festers. Un treball que va permetre que la ciutat fora inclosa en la fulla de ruta d’un desplaçament per a la gravació d’aquest programa especial dedicat a la Comunitat Valenciana. El programa incloïa també visites a la Tomatina de Bunyol, l’Albufera de València, les platges de La Marina Alta o la ciutat de València, però com a imatge promocional ha emprat la del presentador a Ontinyent junt a dos festers de la comparsa Bucaneros.

El regidor de Turisme, Pablo Úbeda, ha destacat l’interès per a la difusió internacional de la festa d’aparèixer en un espai com “Echappées Belles”, ja que “aparèixer en un programa de referència en l’àmbit turístic a França, ens suposa doblement interessant, per una banda per l’impacte que pot tenir per difondre la festa i atreure espectadors, i per altra perquè ens serà d’utilitat al camí cap a la consecució de la declaració de les nostres festes com a d’Interès Turístic Internacional”, explicava.

L’equip de France 5, format pel presentador Jérome Pitroin, el realitzador Vicent Chaffard i dos tècnics, van estar tres dies a la ciutat, donant especial atenció a les Entrades de Moros i Cristians. El programa, que estava previst emetre inicialment en març de 2017, s’emetia finalment el passat mes de desembre.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Directe: Esmorzar de la Llàgrima Ontinyent 2019

Segueix en directe el primer acte de la setmana gran de les festes de Moros …