Agullent ajorna les festes de Moros i Cristians

0

Els representants de les la Junta de Festes d’Agullent, filaes, capitanies i Ajuntament d’Agullent han decidit l’ajornament de les Festes de Moros i Cristians d’Agullent 2020, previstes inicialment del 18 al 22 d’abril.

Els representants del món festers, l’alcalde d’Agullent i la regidoria de Festes s’han reunit hui a les 17h a la sala de plens de l’Ajuntament d’Agullent per tal de valorar la possibilitat de posposar les dates de les festes patronals. Després d’un intens debat, i tenint en compte especialment les opinions de les dues capitanes, s’ha decidit per unanimitat posposar la celebració de les festes 2020.

En acabar la reunió, el president de la Junta de Festes, Vicent Soler Vidal, ha manifestat: “ens dol a l’ànima. Ha estat una decisió conjunta entre la Junta de Festes, les filaes, l’ajuntament i sobretot de les capitanies, perquè la seua opinió ha estat fonamental. De moment s’ajornen les festes, i més endavant ja es decidirà la nova data”

Pau Muñoz, alcalde d’Agullent, ha valorat la responsabilitat i valentia de les filaes. “Es tracta d’un dia trist però les filaes i les capitanes han estat a l’altura de les circumstàncies. Davant l’actual situació entre tots hem decidit ajornar les festes per a més endavant, quan la situació d’alerta sanitària causada pel Covid-19 haja remés”. L’alcalde ha explicat que la proposta de la nova data es farà més endavant, una vegada s’haja reprès la normalitat.