728x90px covid-aj-onti-01

Ontinyent suspèn l’atenció presencial i recorda la paralització dels terminis

L’Ajuntament d’Ontinyent ha informat que s’ha suspès l’atenció presencial als diferents espais municipals, atenent sols a l’edifici central amb cita prèvia telefònica al número 962918200. En aquest sentit s’ha recordat que el decret de l’Estat d’Alarma ha paralitzat els terminis de tots els procediments administratius, incloent els de prescripció i caducitat: “ara no n’hi ha cap tràmit urgent amb l’administració. L’única urgència és lluitar per la nostra salut i evitar que es propague el Covid-19”, ha subratllat l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez.

Així, en el dia de hui el primer edil es reunia amb els regidors coordinadors i els caps de departament de les diferents àrees, així com amb la Junta Local de Seguretat i portaveus dels grups municipals, per tal de tractar al voltant del dispositiu previst per a les properes setmanes. L’Alcalde ha exposat que la persona que vulla ser atesa de manera presencial haurà de cridar abans per telèfon. Després d’identificar-se i dir el motiu de la cita, des del corresponent departament se li cridarà amb posterioritat per dir-li quin tipus d’atenció se li prestarà i quan.

En la Junta Local de Seguretat, els representants de les forces i cossos de seguretat de l’Estat i la Policia Local constataven la manca d’incidències importants en les primeres hores de la quarentena. S’ha posat de manifest la col·laboració ciutadana i que a penes s’ha apercibit i informat a aquelles persones que s’ha detectat pels carrers. Tots els cossos tenen operatius i a ple rendiment les seues plantilles, per tal d’atendre la situació i vetllar perquè es faça efectiu el compliment del decret d’Estat d’Alarma.

Estos i altres detalls d’estes reunions eren transmesos posteriorment als portaveus dels diferents grups municipals per part de l’Alcalde i la 1ª tinent d’alcalde, Natàlia Enguix, emplaçant-los a mantenir el contacte de manera telemàtica i telefònica durant els propers dies per fer seguiment de la situació.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’exercit de terra revisa les infraestructures crítiques de la ciutat

L’Exèrcit de Terra ha desplegat aquest dimarts un destacament de 7 vehicles i diversos efectius …