Un autobús gratuït portarà els xiquets i xiquetes d’Ontinyent al campament de Jacobo

0

Un autobús gratuït portarà aquest dimecres 4 de gener als xiquets i pares d’Ontinyent al campament de l’Emissari Real, Jacobo, que com és tradicional, s’instal·larà a l’Ermita de Santa Anna per replegar les cartes dels menuts. Aquest autobús, habilitat per la regidoria de Transport, cobrirà repetidament el trajecte entre la Plaça de la Concepció i el campament a l’Ermita de 18:00 a 21:00 hores, i amb ell, segons explicava el regidor de l’àrea, Jaime Peris “l’Ajuntament d’Ontinyent pretén evitar acumulacions de vehicles en un moment al qual l’afluència de visitants és molt elevada, així com facilitar l’accés a tota la ciutadania a aquest campament organitzat per l’Associació d’Amics dels Reis Mags”. Al campament hi haurà un castell inflable, un “trenet” patrocinat per l’Ajuntament i sorpreses per als menuts.
 
Després de passar la nit al campament, Jacobo arribarà dijous a les 11:30 a l’Ajuntament d’Ontinyent per anunciar dels Reis d’Orient a la ciutat. Jacobo serà acompanyat a la seua entrada a la ciutat pel camí de la Costa per centenars de xiquets i xiquetes, i recorrerà el Pont de Santa Maria i carrer del Regall fins la Plaça Major. Allí Jacobo saludarà l’alcalde, Jorge Rodríguez, i la corporació. L’emissari real serà convidat a pujar al balcó de la casa consistorial, des d’on llegirà un missatge dels Reis Mags als xiquets i xiquetes que tradicionalment omplin la plaça.
 
En aquest missatge, els Reis convidaran a tota la població a assistir de vesprada a la Gran Cavalcada que se celebrarà a partir de les 18:30 des de la Parròquia de Sant Josep, i que recorrerà els carrers de José Simó Marín, del Músic Martínez Valls, l’avinguda de Daniel Gil, els Carrers de Melcior Gomis i de Maians fins arribar al Betlem que es troba front la façana de l’Ajuntament, on finalitzarà la Cavalcada. Una vegada finalitzat l’acte, els Reis es dirigiran al Sant Hospital de Beneficència a visitar els xiquets i majors, i lliurar-los els primers regals.

Publicitat