13/07/2024 - 12:30
Més

  Més d’1 milió d’espectadors francesos durant les festes de Moros i Cristians d’Ontinyent

  Altres notícies

  1.029.000 espectadors del canal de la TV pública francesa France 5 han contemplat el programa “Échappées Belles: Valencia”, al qual s’inclou el reportatge sobre els Moros i Cristians d’Ontinyent gravat durant les últimes festes.

  “Echapées Belles” és un espai de 90 minuts de durada que s’emet setmanalment en aquest canal d’àmbit estatal en horari de “prime time”, dissabtes a la nit, i la visita del qual a Ontinyent va tenir lloc gràcies al treball conjunt de l’Oficina Espanyola de Turisme en Paris, l’Agència Valenciana de Turisme i la regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Ontinyent, amb la col·laboració de la Societat de Festers. Un treball que va permetre que la ciutat fora inclosa en la fulla de ruta d’un desplaçament per a la gravació d’aquest programa especial dedicat a la Comunitat Valenciana. El programa incloïa també visites a la Tomatina de Bunyol, l’Albufera de València, les platges de La Marina Alta o la ciutat de València, però com a imatge promocional ha emprat la del presentador a Ontinyent junt a dos festers de la comparsa Bucaneros.

  El regidor de Turisme, Pablo Úbeda, ha destacat l’interès per a la difusió internacional de la festa d’aparèixer en un espai com “Echappées Belles”, ja que “aparèixer en un programa de referència en l’àmbit turístic a França, ens suposa doblement interessant, per una banda per l’impacte que pot tenir per difondre la festa i atreure espectadors, i per altra perquè ens serà d’utilitat al camí cap a la consecució de la declaració de les nostres festes com a d’Interès Turístic Internacional”, explicava.

  L’equip de France 5, format pel presentador Jérome Pitroin, el realitzador Vicent Chaffard i dos tècnics, van estar tres dies a la ciutat, donant especial atenció a les Entrades de Moros i Cristians. El programa, que estava previst emetre inicialment en març de 2017, s’emetia finalment el passat mes de desembre.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -