ua 2018
Home > Cultura > La Simfònica Caixa Ontinyent posarà música a “Los Pájaros Muertos” de Marcos Morau

La Simfònica Caixa Ontinyent posarà música a “Los Pájaros Muertos” de Marcos Morau

El proper dissabte 30 de setembre i diumenge 1 d’octubre l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent posarà música en directe a l’obra Los Pájaros Muertos de la companyia La Veronal, dirigida pel coreògraf ontinyentí i Premi Nacional de Dansa 2013, Marcos Morau.

Una obra que segons explicava el propi Morau va nàixer a partir de l’encàrrec del Museu Picasso de Barcelona, i que gira al voltant de la vida i obra de Picasso contextualitzada en la seua època, «mostrant la mescla entre tradició i avantguarda, la reflexió i la llibertat, essències i contradiccions que marquen la vida d’un artista únic com Picasso». Després de la seua estrena a Barcelona, l’obra s’ha representat a Brasil, París, Venècia i València, entre altres.

A nivell musical, per a l’ocasió, l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent, dirigida pel seu director titular Saül Gómez, interpretarà en directe la música que acompanya l’obra, entre la que destaquen reconeguts pasdobles de la història espanyola del segle XX.

Los Pájaros Muertos com a acció formativa a Ontinyent

Si be la companyia La Veronal és tot un referent de la dansa contemporània a nivell nacional i internacional, en aquesta ocasió el seu director, Marcos Morau, ha vuigut que a la seua ciutat natal suposara no sols un espectacle sinó tota una acció formativa per als joves d’Ontinyent i la comarca.

És així que la representació de Los Pájaros Muertos a Ontinyent estarà acompanyada per l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent, de caràcter formatiu, així com per 15 ballarins amateurs de la zona que compartiran escenari amb els 9 professionals de la companyia que protagonitzen habitualment l’obra.

Venda d’entrades

Les entrades per a la sessió del dissabte 30 de setembre (22:30h) i del diumenge 1 d’octubre (19:00h) estan a la venda al preu de 16 euros a www.caixaontinyent.es, la Casa de Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara, així com a 20 euros en taquilla una hora abans de les representacions.

Font: Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Torró lamenta que al PP li sàpia mal que Ontinyent vaja a tenir nous jutjats

Torró destaca que l’informe d’idoneïtat de la Conselleria “tapa la boca als intents d’intoxicar del PP”