amic ficcions
Home > Ontinyent > Torró lamenta que al PP li sàpia mal que Ontinyent vaja a tenir nous jutjats

Torró lamenta que al PP li sàpia mal que Ontinyent vaja a tenir nous jutjats

La primera tinent d’alcalde d’Ontinyent, Rebeca Torró, ha lamentat l’actitud “rabiosa i irresponsable” del Partit Popular al voltant de l’anunci de que la ciutat tindrà un nou Palau de Justícia ubicat en l’antiga fàbrica de Bernabéu, al barri del Llombo.

Torró ha lamentat que els populars “en una demostració de la seua feblesa com a oposició, vullguen crear dubtes sobre gestions que són ben sòlides i amb resultats demostrables”. En aquest sentit, ha destacat que l’informe d’idoneïtat emès per la Conselleria de Justícia (adjunt amb la nota de premsa) “els tapa la boca al seu intent d’intoxicar”. A més a més, assenyala, “menteixen quan diuen que haurem d’avançar els diners de la reforma de la fàbrica perquè no és cert: Serà la Conselleria de Justícia qui ho avance, no com van fer ells quan governaven amb les butaques de l’Echegaray, el cost de les quals ha tardat anys en abonar-se a l’Ajuntament”.

Rebeca Torró que acudia ahir a València a la presentació del Pla d’Infrastructures Judicials de la Conselleria de Justícia, i tenia ocasió de parlar al respecte d’Ontinyent amb la Consellera Gabriela Bravo, posava de relleu que aquest Pla “inclou ben clarament Ontinyent com a remodelació, una remodelació que es farà sobre un edifici que efectivament ha d’adquirir l’Ajuntament, però a un preu irrisori per al bot de qualitat que suposarà per als serveis judicials a la ciutat, una quantitat que a més va a ser molt menor a la subvenció que rebrem”, avançava. L’Ajuntament ja té un principi d’acord amb la propietat de l’edifici i ha iniciat ja l’expedient d’adquisició.

La primera tinent d’alcalde destacava que sentar les bases per comptar amb el llargament reclamat nou Palau de Justícia “no ha estat gens fàcil, i ha requerit de molt d’esforç i treball per part de l’alcalde i el Govern d’Ontinyent. És altra demanda històrica que requereix de moltes gestions però que va a fer-se realitat, com l’Hospital, la millora dels accessos incloent el nou per l’Avinguda de Torrefiel, el Museu Tèxtil de la Comunitat Valenciana, l’ampliació del Campus i les titulacions universitàries i tantes altres qüestions que de la mà del Govern de Jorge Rodríguez estan fent-se realitat. Nosaltres no venem fum i maquetes com feien altres”, concloïa Rebeca Torró.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’alcalde i la regidora d’Hisenda presenten uns comptes per a 2020

Els Pressupost d’Ontinyent creix fins els 36'5 milions d'euros en 2020 gràcies a l'augment de les subvencions