13/05/2024 - 5:01
Més

    El PP d’Ontinyent demana a l’alcalde que informe sobre els serveis de futur Hospital

    Altres notícies

    Nota de premsa del Partit Popular d’Ontinyent valorant el Ple municipal del mes de juliol, celebrat el passat dijous:

    La cessió dels terrenys a la Generalitat per a la construcció del futur Hospital i els de la rotonda de l’avinguda Comte Torrefiel, així com la nova proposta de l’ajuntament al COR per cedir-li l’Ecoparc municipal, van ser els tres punts que van suscitar major debat polític en el ple ordinari del mes de juliol, celebrat dijous en el Palau de la Vila d’Ontinyent.

    El govern de Jorge Rodríguez va rebre crítiques per part de tots els grups de l’oposició pel que fa a la futura rotonda d’entrada al barri del Llombo, en la qual el PP va votar abstenció amb els arguments manifestats per la portaveu popular, Mercedes Pastor, qui va explicar que “la solució tècnica adoptada en aquesta rotonda no és la correcta, segons les fortes crítiques que està rebent el projecte per part dels veïns del Llombo i també dels partits polítics”. Segons Pastor, “sabent que la solució no és fàcil, és criticable el fet que s’opte per una rotonda annexa a la ronda que no fa el paper per al qual està destinada i el cost de la qual és d’un milió d’euros”.

    Quant al tràmit de la cessió dels terrenys a la Conselleria per a la construcció del nou hospital d’Ontinyent, els populars, sent coherents en el sentit del vot emés en altres punts referits a aquest tema, van optar per l’abstenció.

    La portaveu del PP a Ontinyent, Mercedes Pastor, va aprofitar el seu torn d’intervenció per demanar-li a l’alcalde que abans que aparega en premsa explique als grups polítics quin hospital tindrem finalment, quins serveis oferirà i de quants llits constarà, si tindrà UCI i si hi haurà servei de pediatria per hospitalitzar als xiquets sense necessitat d’haver de desplaçar-se a Xàtiva. Mercedes Pastor va afirmar que “el que reclamem és informació sobre com serà el futur hospital, tot allò que es demanava en el Pacte per la Sanitat” que Jorge Rodríguez ja no convoca des que és alcalde.

    El tercer punt destacable del ple ordinari de juliol fa referència al fem, concretament a l’ECOPARC i la seua cessió al COR que es va tramitar en el ple de maig, però que de nou ha de realitzar-se perquè el consorci no ha acceptat els condicionants que va fixar l’ajuntament d’Ontinyent. Els populars, igual que en el ple d’adhesió al consorci, van votar abstenció i van advertir al govern local de Jorge Rodríguez de la urgent necessitat que se solucione l’anòmala situació de l’Ecoparc d’Ontinyent, on des de novembre de l’any passat s’explota el servei sense que existisca cap contracte entre l’empresa i l’ajuntament.

    Font: Partit Popular d’Ontinyent

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Joves promeses i equips adults del Club Triatló Ontinyent sobresurten al Triatló de Bétera

    🏊‍♂️🚴‍♀️🏃‍♂️ Gran actuació dels nostres triatletes aquest cap de setmana al Triatló de Bétera! Amb representació en totes les categories i destacables resultats en la Lliga de Clubs. Felicitats a tots els participants!
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -