Joventut amplia a 6 dies l’horari de l’Espai Jove durant el mes de juliol

L’Espai Jove d’Ontinyent passarà d’obrir els divendres i dissabtes de vesprada a fer-ho cada dia de dilluns a dissabte de juliol en horari de 18:00 a 21:00 hores. Així ho anunciava la regidora de Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent, Katty Ushiña, qui també donava detalls de la nova programació juvenil que inclourà 14 activitats diferents durant el pròxim mes i que conclourà amb una gran festa de comiat.

Ushiña, feia també una valoració de la programació dels mesos d’abril, maig i juny en la qual “hi han hagut més 200 participacions entre les diferents activitats proposades” i destacava “la bona acollida” d’algunes d’elles com el Curs de Monitor/a de Menjador Escolar, amb més de 30 alumnes, o el cicle de tallers de Llengua Anglesa. “Sempre tenim en compte les opinions i suggeriments del jovent d’Ontinyent i configurem la programació juvenil a partir d’aquestes per oferir-les activitats que responguen a les seues inquietuds i preferències” explicava la regidora.

D’aquesta manera, la programació començarà amb un taller de dibuix creatiu (els dies 2, 3 i 4 de juliol) i inclourà el taller “Fes-te Youtuber” (dia 5); un torneig del videojoc FIFA World Cup 2018 (dia 6); una refrescant “Festa de l’Estiu” (dia 7); lligues de billar (dies 9, 18 i 24), de futbolí (dies 11, 19 i 23) i de tenis taula (12, 16 i 20); un torneig del videojoc “League of Legends” (dia 10); un altre torneig, en aquesta ocasió de dards (dia 13); el I Festival de Rap “Festocho” a la plaça del Poeta Ausias March, del qual pròximament es donaran més detalls (dia 14); una sessió d’iniciació al “Poker Texas Hold’em” (dia 17); un torneig d’escacs (dia 21); una activitat d’Educació Mediambiental (dia 25); i una jornada per conéixer i gaudir de diversos jocs populars (dia 26). Finalment, la programació prevista per al mes de juliol tindrà com a colofó final gran festa amb sopar baix el braç, activitats, l’entrega de premis als guanyadors de les lligues i música en directe de grups juvenils d’Ontinyent.

Totes les activitats són gratuïtes i estan dirigides, especialment, a joves d’entre 12 i 30 anys. En aquesta ocasió no serà necessària cap inscripció prèvia per a participar en les diferents activitats. Per a més informació: joventut@ajuntament-ontinyent.es o a l’Oficina Jove, al 4t pis de l’antic ajuntament.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent proposa una taula de diàleg per reforçar la convivència i seguretat a la plaça Ausiàs March

Aquest dijous, el grup municipal Compromís per Ontinyent ha explicat en una roda de premsa …