01/12/2023 - 21:45
Més

  Jorge Rodríguez destaca en l’inici de curs els avanços en les grans obres del pla “Edificant” a Ontinyent

  Altres notícies

  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha destacat en l’inici de curs els avanços que s’estan produint per fer realitat les grans obres del pla “Edificant” als col·legis d’Ontinyent en 2024. “Volem fer realitat obres molt importants, eixos són els nostres deures en aquest inici de curs”, manifestava l’alcalde en la seua tradicional visita a un dels centres en la jornada d’inici de curs, que enguany tenia lloc al CEIP Vicente Gironés.

  En aquest sentit, el primer edil repasava l’estat de les obres d’aquest pla que finança la Generalitat i gestiona integralment l’Ajuntament. Les obres del Bonavista estan en execució; a l’IES l’Estació les obres s’han adjudicat i s’espera que puguen començar abans de final d’any; les obres als CEIPs Martinez Valls ha hagut de fer-se una revisió de preus per l’impacte de la guerra d’Ucraïna, i s’espera reprendre-les en primavera i acabar-les al llarg de l’any; al Vicente Gironés també ha hagut un increment de preus i s’espera iniciar l’actuació a la tardor de 2024. D’aquesta manera, en 2024 es preveu que estiguen en marxa les obres de més calat del pla “Edificant” a banda del Conservatori.

  L’alcalde també agraïa el treball al llarg de l’estiu per part de la regidoria de Serveis Municipals per deixar els col·legis a punt per a l’inici de curs, així com la tasca de professorat i direcció dels centres “per la seua aposta per la innovació educativa, de la qual és una mostra aquest mateix centre que visitem hui, el Vicente Gironés. Una aposta que mostra una manera de creure en l’educació no sols com a transmissora de coneixements, sinó també de valors per ser millors persones”, assenyalava.

  Més de 5.000 alumnes i 700 professors d’infantil a ESO

  El regidor d’Educació, Ferran Gandia, destacava per la seua banda que “només en infantil, primària, secundària i ESO hui comencen el curs més de 5000 alumnes i 700 professors i professores. Ara per ara no tenim cap incidència i el curs està començant amb normalitat i amb molta il·lusió per part de totes i tots”, manifestava. La directora del CEIP Vicente Gironés, Inma Ferrero, explicava per la seua banda que al cas concret del seu centre “enguany anem a teni com a fil conductor els Jocs Olímpics, aprofitant que en 2024 es viuran els jocs de París. Ens servirà per articular activitats amb les que treballarem aspectes com posar en valor el treball en equip, inclusiu i l’esforç cooperatiu”, manifestava.

  L’alcalde i el regidor d’Educació també visitaven l’inici de curs universitari al Campus de la Universitat de València a Ontinyent, on són prop de 1000 els i les alumnes que començaven el curs, en aquest cas amb al voltant de 250 professors i professores. Jorge Rodríguez destacava “la gran oferta del Campus, amb les titulacions d’Administració i Direcció d’Empreses, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Magisteri i Infermeria. Un curs on també tornem a tenir el Màster en Psicologia General Sanitària i on tenim com a novetat el programa “La Nau Gran” que consolida i amplia l’oferta que veniem oferint per a les persones majors de 50 anys”.

  Des de la direcció del Campus, José Cantó destacava que en aquest nou curs “s’ha complit totes les expectatives amb la matrícula, consolidem el màster en psicologia general sanitària i amb la Nau Gran donem un pas endavant respecte a l’oferta formativa per a persones majors que veniem oferint prèviament a la pandèmia”. El regidor d’Educació, Ferran Gandia, incidia especialment en la bona acollida que ha tingut la matrícula en les titulacions de grau, amb més de 3.000 persones en llista d’espera.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -