28/03/2024 - 16:08
Més

    Els socialistes d’Ontinyent, “orgullosos” pel nomenament de Jorge Rodríguez com a Portaveu de l’Executiva del PSPV-PSOE

    Altres notícies

    Els socialistes d’Ontinyent s’han mostrat “molt orgullosos” pel nomenament de l’alcalde d’Ontinyent i President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, com a nou Portaveu de l’Executiva Nacional del PSPV-PSOE que encapçala Ximo Puig com a Secretari General. El XIII Congrés Nacional del partit celebrat dissabte a la Institución Ferial Alicantina (IFA) d’Elx comptant amb la presencia del Secretari General del PSOE, Pedro Sánchez, també servia per designar Rebeca Torró, 1ª tinent d’alcalde d’Ontinyent i Directora General d’Habitatge de la Generalitat, com a membre del Comité Nacional, màxim òrgan entre congressos del partit.

    El Secretari General dels Socialistes d’Ontinyent, Pablo Úbeda, manifestava que “aquest cap de setmana ha estat emocionant i important. El treball ben fet té la seua recompensa i els socialistes d’Ontinyent estem molt orgullosos dels nostres companys Jorge Rodríguez i Rebeca Torró. Els socialistes valencians afrontem una nova i apassionant etapa, amb una direcció renovada i moltes ganes de construir una organització del segle XXI que afronte el 2019 amb garanties de seguir transformant la vida dels valencians i les valencianes, perquè som l’esquerra d’un país en marxa, i com sempre diem a l’equip de Jorge Rodríguez, treballant junts el millor està per vindre”.

    Font: PSPV-PSOE Ontinyent

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -