El PP reivindica a Ontinyent inversions per a la millora de l’estació i els trajectes del tren

Denunciar les manques de la xarxa de rodalia i reivindicar inversions per a la millora de l’estació i els trajectes del tren pel que respecta a la línia Alcoi-València ha sigut el motiu de l’acte que ha concentrat hui als populars en l’estació de tren de la ciutat d’Ontinyent.

L’acció de denúncia, emmarcada en la campanya del PP Menoscerca, ha comptat amb la presidència dels dos diputats autonòmics Felipe Carrasco i Fernando Pastor, que han estat acompanyats pels portaveus del PP a Alcoi i Ontinyent, així com pel diputat Nacional, Óscar Gamazo i els Provincials Javier Montero i Avelino Mascarell.

La portaveu del PP d’Ontinyent, Mercedes Pastor, ha insistit que “ens trobem davant un problema que patim de fa temps. El tren i la precarietat del tren, especialment a Ontinyent i la seua connexió amb València, a causa de la falta d’inversió i gestió del Ministeri, així com del mateix Consell, la qual cosa ha derivat en situacions precàries que s’han d’atallar”.

Tant és així, ha comentat la portaveu del PP, que “l’opció majoritària dels desplaçaments a la capital valenciana ha evolucionat cap a altres tipus de transport com el Bla bla car, etc. Darrere d’això està també el caos en els retards, les cancel·lacions i el fet que a Ontinyent sembla que s’està esborrant de la consciència col·lectiva l’existència del tren ja qye per a desplaçar-se a València amb tren el primer que pensem és com anar a Xátiva”. La Portaveu Mercedes Pastor explicava “ A Ontinyent el que necessitem a més de millores en la línia, trajectes, personal, etc. és que l’estació estiga pròxima a la població. Aquest és el gran objectiu: inversions que a més de millorar la línia ens acosten el servei del tren que en aquests moments paca poc, vesprada i malament”.

La portaveu del PP a Ontinyent ha agraït tant als diputats autonòmics, com a provincials i nacional, així com als portaveus de localitats com Alcoi, Benigànim, el fet que s’hagen desplaçat a l’estació de tren d’Ontinyent per a reivindicar i denunciar la situació que viuen els trens de rodalia i l’estat de mig abandó de la nostra estació de tren.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent proposa una taula de diàleg per reforçar la convivència i seguretat a la plaça Ausiàs March

Aquest dijous, el grup municipal Compromís per Ontinyent ha explicat en una roda de premsa …