ua 2018
Home > Cultura > Música i dansa > El Col·legi Santa Maria reprèn el musical “Simba, el nuevo rey”

El Col·legi Santa Maria reprèn el musical “Simba, el nuevo rey”

El Col·legi Santa Maria d’Ontinyent reprendrà enguany el musical “Simba, el nuevo rey” després d’aconseguir més de 4000 espectadors en les 10 funcions realitzades a Ontinyent i Agullent en 2016. La directora del centre, Isabel Mollá, l’encarregada del projecte de Teatre, Merche Casanova, i el director del cor, Roberto Esteve, han presentat a l’alcalde, Jorge Rodríguez, la segona temporada d’una representació amb veus en directe i música adaptada per Vicent Casanova, en la que intervenen més de 150 persones entre cor, solistes i ballarins, tots ells de fins a 16 anys. L’obra, que es posa en escena amb la col·laboració de l’Ajuntament i de Caixa Ontinyent, tornarà als escenaria els dies 1 i 2 d’abril al centre educatiu.

Roberto Esteve, recordava que esta representació és fruit de dos anys de treball i constitueix un espectacle “com mai s’ha vist en Ontinyent fora del Teatre Echegaray, amb veus i dramatització en directe, espectaculars vestuaris i equip de llum i imatge”, agraint-se a l’alcalde “la inestimable ajuda de l’Ajuntament, sense la qual fer activitats com aquestes seria molt complicat”.

Jorge Rodríguez felicitava els responsables del centre “per l’esforç realitzat i per l’èxit assolit amb una obra que suposa una gran mostra de treball conjunt, ja que ha implicat a fet a alumnat, mestres, ex mestres i familiars. Un èxit que de segur continuarà tenint l’espectacle en esta nova temporada”.

Els representants del centre van parlar amb el primer edil de les diverses opcions que es barallen per seguir fent créixer el projecte, informant-lo així mateix de la participació del cor en el concert del “Mig Any” de l’Agrupació Musical d’Ontinyent el proper 19 de febrer al teatre Echegaray i el 20 de maig en el concert benèfic “APA Solidaria” al Palau de la Música de València.

Font: ajuntament d’Ontinyent

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’Agrupació Musical d’Ontinyent en concert a les Coves del Canelobre

A més, era l’estrena del nou director David Payà Gea al capdavant de la formació Ontinyentina