01/12/2023 - 21:26
Més

  “Ontinyent en Concert” ultima el muntatge del concert de Búhos i Maluks

  Altres notícies

  “Ontinyent en concert”, el cicle d’actuacions musicals que organitza l’Ajuntament d’Ontinyent dins la “Setmana Gran”, ultima el muntatge per al concert d’aquest dimarts al pàrking de la Paduana, amb els grups “Búhos” i “Maluks” com a caps de cartell. Un escenari de més de 100 m2, equip de llum i de so, tanques antiallau front a l’escenari i tots els elements per a l’actuació estan sent instal·lats en aquest recinte, que obrirà les portes a les 22:30 hores, començant les actuacions a la mitjanit.

  Enguany es compta amb la novetat del canvi d’ubicació de l’escenari, en la safata situada més a prop del llit del riu Clariano, tot i que el recinte serà aprofitat en la seua totalitat per distribuir els diversos elements que inclouran dues zones de carpes, un punt violeta, i una zona de wc portatils i urinaris, dos d’ells adaptats. L’entrada serà en l’accés habitual de vehicles des de l’Avinguda de Sant Francesc, havent eixides tant per eixa part com per la que dona al Museu del Tèxtil.

  Una volta finalitzada aquest dilluns a les 23:59 la venda via web a la web “entradasparaeventos.es”, les entrades també es podran adquirir en les taquilles disposades a la Plaça de la Concepció des d’aquest dimarts a les 20:00 hores, al mateix preu de 12 euros. Després de les actuacions de Maluks i Búhos, la vetllada la tancarà la música electrònica de Dj Karlos-K.

  La regidora de festes, Àngels Muñoz, animava a la ciutadania d’Ontinyent i la comarca “a gaudir d’una nit que sempre és molt especial, on els grups donen el millor de si en un ambient de festa que és únic al llarg de l’any. Animem a totes i tots a assistir a aquest concert i a la resta d’actes que tindran lloc estos dies de la Setmana Gran, sempre de manera responsable, tranquila i respectuosa amb els demés”.

  Cal recordar que “Ontinyent en Concert” inclourà també aquest dimarts des de les 19:30 hores a la Glorieta la “Nit Gran” amb actuacions de grups com Tex-Mons, Década, saltos, Atlantis i Élites; i dimecres des de les 19:00 hores a la Plaça de la Concepció i el parc de la Glorieta l’espectacle familiar “Toys”. També dimecres a les 23:30 hores a l’aparcament de Paduana un concert de grups emergents, amb els grups “Baketà” i “Esquina Finlandia”; en la nit de dijous a divendres tocarà l’orquestra “Tokio Band”; en la de divendres a dissabte “The Full Show by Montecarlo”; de dissabte a diumenge “Kraken Monster Party” i de diumenge a dilluns “Carnavalia On Tour”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -