02/10/2023 - 5:38
Més
  IniciVall d'AlbaidaMontavernerDedicació i Esforç: La Clau de l'Èxit de la Banda de Montaverner

  Dedicació i Esforç: La Clau de l’Èxit de la Banda de Montaverner

  La Banda Artístic-Cultural de Montaverner ha aconseguit una destacada victòria en el Concurs d’Entrades de Bandes de l’Olleria, marcant l’última fita en una sèrie d’èxits que han marcat el seu estiu. El mes passat, la mateixa banda guanyava també l’entrada de bandes d’Aielo de Malferit, i setmanes arrere, repetien el seu èxit a Ontinyent.

  La BAC de Montaverner ha demostrat un domini envejable en guanyar l’entrada de bandes de L’Olleria. Aquest assoliment és especialment destacable, ja que la banda ha triomfat en tres de les principals festes de Moros i Cristians de la comarca, destacant la seua dedicació i esforç. Aquesta victòria és un testimoni del compromís i la passió de tots els músics de la Banda Artístic-Cultural de Montaverner.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
  El més llegit