Montaverner organitza una Volta a peu virtual

0

Enguany, a causa de la crisi del covid-19, moltes celebracions i activitats han hagut de ser suspeses o ajornades. Una d’elles ha sigut la Volta a Peu a Montaverner del Circuit Cajamar de Carreras Populares de la Vall d’Albaida 2020.

Però des de la regidoria d’esports de l’Ajuntament i el Club d’Atletisme de Montaverner s’ha decidit organitzar una Volta a Peu Virtual. Aquest esdeveniment va començar el dissabte 20 de juny i durarà fins al pròxim 11 de juliol.

L’esdeveniment en qüestió consisteix a realitzar el recorregut que s’havia preparat per a l’ocasió de 7, 3 kilòmetres i després pujar a les xarxes socials una foto on aparega el recorregut, temps, kilòmetres i el ritme. A continuació s’ha d’etiquetar a l’ajuntament i al club d’atletisme i posar el hastag #16voltaapeumontaverner.

També des de la regidoria d’esports ja estan prenent les mesures necessàries per a obrir amb la màxima seguretat la piscina municipal.

A partir de l’1 de juliol també començarà la escola d’estiu i el programa “Montaverner et beca”, un programa de pràctiques formatives per a joves universitaris.