13/07/2024 - 11:21
Més

  Els nascuts en 2011 podran participar en una plantació urbana amb “Apadrina’m! Creixem junts”

  Altres notícies

  Fomentar l’estima per la natura i l’entorn és el principal objectiu de “Apadrina’m! Creixem junts”, la nova activitat impulsada per la regidoria de Sostenibilitat d’Ontinyent, per la qual cada xiquet i xiqueta nascut en 2011 pugen plantar i veure evolucionar un arbre a la seua ciutat.

  La regidora de Sostenibilitat, Patricia Folgueras, presentava hui en roda de premsa una iniciativa “amb la que no ens limitem a continuar en les accions que venim emprenent per crear pulmons verds a la ciutat, sinó que volem fer-ho involucrant a les famílies, tot fomentant entre els xiquets i xiquetes que senten els arbres i l’entorn com a seu, i l’estimen”, explicava. Els participants seran els nascuts a 2011 “perquè són els que han començat els estudis de primària, i pensem que és una edat molt adequada per poder veure evolucionar i créixer amb ells els seus arbres”, afegia Folgueras.

  La plantació tindrà lloc el 4 de març, havent de temps fins al 24 de febrer per a inscriure’s personal o telefònicament al departament de Medi Ambient de l’Ajuntament. El lloc on es realitzarà la plantació, així com els tipus d’arbres, dependrà de la xifra final de participants, estant barallant-se espais com la zona de Benarrai, la del recinte firal o l’entorn del Poliesportiu, entre d’altres. Folgueras explicava que “a Ontinyent naixen cada any al voltant de 300 xiquets i xiquetes, i la xifra d’inscrits marcarà com va a ser la plantació, tot i que sí podem avançar que va a ser en una zona urbana”, assenyalava.

  La regidora de Sostenibilitat feia una crida als pares i mares dels nascuts a 2011 “a participar i gaudir d’una activitat divertida en família que a més té una utilitat social i fomenta uns valors molt importants en els nostres xiquets i xiquetes”, concloïa.

  Font: ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -