20/05/2024 - 4:42
Més

  La programació municipal reuneix centenars de persones a la Glorieta, la Plaça de la Concepció i el pàrking de Paduana

  Altres notícies

  Les activitats de la programació de “Ontinyent en Concert” impulsada per l’Ajuntament per complementar les festes de Moros i Cristians reunien aquest dimecres centenars de persones a la Glorieta, la Plaça de la Concepció i el pàrking de Paduana.

  La programació s’iniciava a les 19:00 hores a la Plaça de la Concepció, amb la cercavila itinerant d’animació i acrobàcies sobre xanques de la companyia “Scura Splats” titolada “RR1 Animàtic”. Un espectacle itinerant que incloïa també una figura gegant, que després de recòrrer la plaça portava els xiquets i xiquetes fins a la Glorieta, on es posava en escena el musical infantil “Toys, una història de joguets” de la companyia “Espectáculos Montecarlo” on 8 artistes animaven als menuts i menudes a cantar i ballar cançons.

  Ja per la nit, al pàrking de Paduana, des de les 23:30 hores, tenia lloc una vetllada musical gratuïta amb el grup de fusió “Baketà”, integrat per membres d’Albaida i Ontinyent; i els valencians “Esquina Finlandia”, grup jove de pop-rock alternatiu amb influència indies i de rock britànic. La regidora de Festes, Àngels Muñoz, agraïa la bona acollida “a estes activitats i a tota la programació que estem desenvolupant. Hui ha estat torn sobretot per als més menuts i menudes, amb espectacles específics per a la seua edat que han tingut una gran acceptació”, destacava.

  Els propers dies l’escenari musical del pàrking de Paduana acollirà l’orquestra “Tokio Band” amb el cantant ontinyentí Xus Soriano (dijous 24 des de les 00:30); “The Full Show by Montecarlo” (divendres 25 des de les 00:30); torna la “Kraken Monster Party” (dissabte 26 des de la 01:00); i finalment “Carnavalia On Tour” (diumenge 27 des de les 00:30), tot amb entrada lliure.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -