01/12/2023 - 20:04
Més

  La 1ª Jam Sessions Folk d’Agullent congrega a músics vinculats a Tres fan Ball, El Cau del Llop i Al Tall

  Altres notícies

  Músics vinculats a formacions tan conegudes com Al Tall, El Cau del Llop, Tres fan Ball, Musicians o Ball a Dos estaran aquest proper dimarts 12 de juliol al parc de la Font Jordana d’Agullent per a compartir una Jam Sessions Folk. Un encontre amb més de deu músics que es trobaran per improvisar i fer cançons, i per gaudir del repertori de la nostra música.

  La Jam Sessions Folk d’Agullent començarà a les 23 hores i ja han confirmat la presència músics com Ximo Caffarena vinculat a Al Tall i  Urbalia Rurana, Amadeu Vidal de Ball a Dos, Vicent Pastor i Manuel Mateu de Tres fan Ball, Pep Amirola del Cau del Llop o el cantautor Quim Sanz. La jam-actuació estarà oberta a tot el públic, que podrà escoltar o ballar.

  Prèviament a la Jam Sessions Folk tots els músics participants compartiran un sopar baix braç al mateix parc, que estarà obert a totes les persones que vulguen participar-hi. Per a sumar-se al sopar baix braç,  cal traure’s prèviament un tiquet de dos euros a la Casa de la Cultura d’Agullent, Ludoteca d’Estiu  o Casal Jove.

   

  Xerrada-Concert de vesprada

  Per a tots els públics, però especialment per als joves i infants el músic, cantautor i compositor Ximo Caffarena oferirà el dimarts de vesprada una xerrada-concert sobre la música tradicional. Serà a les 19:30h al parc de la Font Jordana i tindrà un platejament molt lúdic.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -